Tuesday, March 1, 2011

~tudung ooowhh tudung~~

semalam kan dapat lagi parcel dari leeziana collection  semua collection derang tudung HAWA...
hehehehe suke lah aku kan..ade je parcel datang umah mak...ekekeke

aku suke kumpul tudung2 terkini dipasaran...memang semua aku dah sambar dah...cuma kalau shawl tu aku beli untuk anak2 dara lah...derang dah ada berpuluh2 shawl dah...tp makai nye idak..cettt kesabaran je lah.. tp satu je..aku ni malas nak jaga elok2 tudung2 ni..semua main sangkut2 je..suka hati aku nak letak mana aihhh..ekekeke ape punya mak lahhh...kat bawah ni adelah tudung yg baru dapat semalam..lokasi umah mak hambe lah ye...kannnn

layannnnnn:)

 ekekeke...dak mia sibuk je nak enterprem kannnn warne ceklat:)

 tu dia peace dari dak mia..hehehe warne kelabu neh
 
 camne nak makai neh...den tak reti aihh...tudung ada dua lapis..kena belakangkan lagi eh

 tengok tu..pandai dia nengok kamera kan kan kan...mmuuahhhaaaaa


 dapat plak brooch yg tantik nehhh...wow weeee thanks ye azie cayangggg

memang best lah tudung ni dia punya material memang terbaekkkk....hah azie, akak dah pomot ni ape lagi kannn boleh le dapat 50% lepas neh...ekekeke


6 org mintak aku reply komen;P:

IDAZS said...

cantik menarik tertarik kau mmg da bomb! wah, tudung baru lagi kak risa nie. lps ni boleh bukak kedai la pulak. kihkihkih..

kak, cantikla brooch noneng-noneng tu, kat azie tu ada jual ek?

risa said...

rasa2 dalam RH azie ada jual lah ida...cuba check..hehehe
ala ida neh...akak ada dua anak dara besor dan satu anak dara kecik...cubalah ida bayangkan macam mana...malam tadi akak bagi je 4helai tudung kat adik yg datang umah...hehehe

nuyue said...

lps ni boleh buat koleksi tudung laa yer..
nuyue dah lama tak shopping tudung..

ejan sara said...

wahhhh......sungguh ayu bertudung baru...
kekeke...mcm pantun pulakk...
org nk terjah gak azie collection ni..

risa said...

hai nuyue..adoilahhh..akak ni takleh nengok design baru2 ni..ish ish ish

jan..adoii malu ler..ekekeke ngada2

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

maceh kak promote...:)
nanti bagi free brooch lagi.... ngeh3

kengkawan,
jom la visit leeziana collection yea
tapi wat mase ni stok kureng
insya allah dlm minggu depan azi upload lagi
tapi stok kali ni campur2..
tak sume HAWA dah..atas permintaan

pssttt kak risa, klu 2 layer ni pakai keblakang cket kat atas line tu...cantekkk
akak dah pandai tuuuu

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat