Thursday, March 17, 2011

~~jom nengok vlog cik mat gebu~~

korang mesti dah kenal dengan cik mat gebu kan kan kan kannnnn....aku suke betul jenguk blog dia sebab makanan tu memang semua sedap2 walaupon makanan biasa2...hehehehe aku ni kire silent reader je...emmmm kalo korang ketandusan idea nak masak jenguk2 le kat sini eh, sinunnnn klik je kat banner ye







salam semua...dah lama nak buat entri cik mat ni...tapi tak sempat2..heheheh
sangat2 terharu bila diinvite untuk melihat sendiri vlog cik mat neh..sebenarnya sebelum cik mat bg msg aku dah nengok dah vlog cik mat dan en.ben...tp belum ada masa nak tempek kat sini...ekekekeke

korang boleh le nengok sendiri kat sini ye...memula cikmat gunakan tiffinblue...lepas tu guna tiffinbiru...sebaya ngan aku sebab tarikh lahir dia 8 januari 1976...hehehe sebaya upenye kite ni ye cik mat...cik mat belum berpunya tau!!! wow weeeee...sape2 yang available nak masuk minang boleh le kan...cik mat dok kat sedenak, johor...ish ish ish jeles aku derang dah dapat rase masakan cik mat tau...ekekekeke ..cik mat dah lebih kurang 20 tahun berblog...heheheheh selebihnya sila lah korang nengok sendiri en.ben meng interview cik mat...derang ni tak sama lah...lain sorang ketul2 sorang lagi comel lote...hehehhe nape sorong muka tu cik mat...alolololo...comel dan memalu eh

meh tengok kat sini ye....video segmen en.ben dan cik mat gebu...layanzzzzzzzzzzzzzz



4 org mintak aku reply komen;P:

Mat Gebu said...

Salam...terima kasih...banyak dari DTS-MAT GEBU...

risa said...

mekasih juga pada cik mat!! sukeeeee thnks sebab singgah!!

cik ayin said...

ayin tak tengok lagi..nak pi tengok sat lagi la :))

cik ayin said...

ayin tak tengok lagi..nak pi tengok sat lagi la :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat