Sunday, June 26, 2011

GM, Klang-Collections Raya Part3

Salam dan Selamat malam semuaaaaaaaaa

Korang tau tak wholesale untuk baju2, beg, accessories wanita, kanak2 dan macam2 lagi...dari yang berjenama dari yg pasar malam semua ada kat situ.

Aku baru tau tempat ni dari member...selalu aku banyak beli baju2 brand burberry, zara dress, GAP, Osh Kosh dan macam lagi lah semua online..Rega rata2 50 keatas... Sekali kawan aku kata kalau beli kat GM dapat murah tapi dengan harga borong ler..

So, semalam aku ajak le somi pegi situ...tak perasan plak dekat depan Jaya Jusco, Bukit Tinggi Kelang jer....ish ish ish jawab nye lepas ni memang aku pi situ je ler....Bye2 online...ekekekeke
Cuma korang kena beli minimum 6pcs baru derang boleh dapat rega borong lah...misal kata kalau rega selai baju 50++...bila beli borong dapat selai 25hengget...gile??? jauh beza kan kan kan...haishhhh
Sekarang aku dah tau le bape keuntungan derang ni kan kan kan ...lalalalalalalala

Jom tengok ape aku borong..hehehehe biasalah kan..baju dak mia le ape lagikkk

 lepas memborong...ekekekek dak mia still steady walaupon belum makan:)

 uihhhhhhhhhhh memang murah2 sakit mata dan hati kalo tak beli aihhhh

 beg couch banyak neh..gred AAA..rasa menyesal plak beli yg ori ish ish ish

 tempat shopping ni memang selesa lah walau takde KFC ke pizza ke..janji berbumbung dan berekon kannnnn takdelah berpeluh2:)

 baby tight untuk mia...saiz 90 paling besau...lepas ni kena beli legging le mia:)
murah neh..selalu beli onlin 12hengget ni aku dapat le ehem ehem

 beg dak mia ngan abang putra kalu beli dua tak dapek lah murah..kalau beli 3 keatas dapat murah...so, kena beli lagi satu kakak ain punya..dapat satu 30++ (beg kakak ain dah simpan)

 dompet anna sui katanya...beli satu je tak dapek le rega borong:(

 jersi abang putra cuma 15hengget jerrr

 osh kosh dan zara shirt...berbaloi2...lari cukai punya baju..opssss

 banyak2 kedai aku aim dress merah ni haishhhhh kalo beli satu 56hengget 

 burberry neh...rega selai dalam 48 rasanya

 yang ni pon burberry...leboh kurang jugak le reganya

 harap2 tak rambang mata nak beli lagi nehhh...budak pompuan punya baju memang lahhh

 rembat jugak le selai dua baju mama..heheh

du helai cukup lah ye:)

 sempat gak buat mee sizzling lagik tuuuuu..hehehe

**aku saje nak share ngan korang tempat2 baju yg ada kualiti dan kire mampu beli lah ye...selesa pon selesa lah material dia..jgn ingat yg bukan2 eh...wokehhhhhh

28 org mintak aku reply komen;P:

MiuMiu said...

terpengaruh. menarik la harge dia.
terpakse lah cari mane kedai dia ni. ehehehhe

rara pinkmafia said...

wahhhhh sopinkkkk besh nya.hmm rara tak raye lah taun ni.raya time kawen nt.hehe

maiza love said...

maiza duduk dekat pun jarang dapat pegi hehe,,,nanti memang nak shopping lagi kat sana hehe
dekat situ kalu ada kedai ramly burger kalu nak makan tau ,,gerenti sedap hingga jilat kertas pembungkus dia la,,dah la murah sedap tau,,kat sebelah GM je,,kat kawasan kedai sebelah gm je hehe..

waN Mohd Salim said...

nk shopping .. nak shopping

mas saari said...

wah...cantik2 baju tu!
boleh pergi nanti..

Lulu Caldina said...

lulu dah pergi GM yang lagi 1 tu... mg murah tp harga borong ler..

risa said...

kat gm ni miu miu...ada kat klang and kl neh...tpt lain2 tak tau le hehehe

risa said...

rara nak kawen??? Weeee jemput okehhh
kenapa takleh raya eh..kumpul duit ye

risa said...

maiza....alalalala tak pasan pon..nampak org meniaga nasi campor je yang...dok dalam je takmo kuar katanya..adohai

risa said...

wan..anakanda meh mama belikan baju..mau???

Mas..jom singgah klang..hehehe tak jauh pon dari putra jaya kan kan

lulu...kat sabah ada eh..tulah, memang kena beli borong le kan...kalau idak pandang je lerrr

addinahumaira said...

wow..best nyer shopping

♥Mrs.Eady♥ said...

perrgghh..murah murah kat GM ni..saem mcm plaza GM di chow kit tu :)

cik panadol said...

dress merah mia tu sangat gojes kak...
adeh! akak ni dah tau buat sizzling ni, asyik nk ulang je makan tu ye...hehe

Tina Othman said...

tina selalu g GM chowkit, tapi tak penah pulak beli baju budak, beli beg je oppppps pecah rahsia hahaha yg penting dpt jimat kan kak =)

psssss comelnya akak dgn mia, nak sikit sizling tu, sedapnya

ashra said...

wahh..sakannya shopping.
senang kan kalu da settle.tak yah la bulan posa berduyun2 kat mall..

Sunah Sakura said...

banyaknya akak beliiiiiiiiiiii!!!!!!!!

risa said...

adinna..shopping sikit2 je:P

izwa...ha'ah..sama lah tu macam kat KL nunnn

cik panadol...ekekeke dah benda tu yg senang nak buat then mengenyangkan plak kan kan

tina..alalalala tak kisah le shopping kat mana pon janji tau kemampuan kite ye tak? hehehe

risa said...

ash...nak buek camno..anak ado 4 belum mak pak lagi tuh..hehehe
kalau sekali harung memang mengucap le gamaknya:)

sunah...banyak ke?? adehhhh keluarga besar le sayammmmmmm

aizamia3 said...

sebelum ni dah pernah pergi sekali, tempat dia.. macam-macam ada tapi semuanya sesuai untuk dibeli secara borong.. masalahnya takde sebab nak beli secara borong apatah lagi pukal..

risa said...

aiza..boleh je campur2 dalam kedai tu..akak beli baju dak mia pon 5 helai..patut 6 helai...tapi dia tetap bagi rega borong..hehehe

PinKy MoMMa said...

kak..utk menanti nan hadooo ke hahaha..amboi sakan tau mama!

pernah g GM chow kit..mcm2 ada..

Ibu Darwisy said...

x penah sampai lagi GM klang ni..alamak cantiknye baju gegirl..baju abg darwisy xde ke bakal mak mentua..hihi

Qaseeh Tolia said...

Mak oii banyaknyer sopping..bak mai la selai dua..

Amyna said...

Jauh nya nak p langkah ke sana.. hikkkssss!

chreeztina arissa said...

wwwoooooo soping memurah tak ajak saya... huwaaaaaaa

oshin-jamel said...

wahh!!!!behnye kak!!nmpk ggaya sy kne trun klang la shopping baju raya..huhuhuhuH!!!!!!

PM said...

GM Klang kini sudah ada bangunan yang setinggi 7 tingkat. Lebih banyak pemborong dan produk yang menarik. Kunjungilah kedai kami di 2F-15, Tingkat 2, GM Klang, Bandar Botanic, Klang. Kami adalah pemborong hiasan wanita yang paling baik di GM Klang. Pelbagai hiasan wanita seperti cekak rambut, rantai leher, rantai tangan, cincin dan sebagainya. Kalau berminat pandora dan vintage charms, datanglah ke kedai 2F-13. Terdapat lebih dari 1000 rekabentuk vintage charms.

www.borongborong.com.my

PM said...

GM Klang kini sudah ada bangunan yang setinggi 7 tingkat. Lebih banyak pemborong dan produk yang menarik. Kunjungilah kedai kami di 2F-15, Tingkat 2, GM Klang, Bandar Botanic, Klang. Kami adalah pemborong hiasan wanita yang paling baik di GM Klang. Pelbagai hiasan wanita seperti cekak rambut, rantai leher, rantai tangan, cincin dan sebagainya. Kalau berminat pandora dan vintage charms, datanglah ke kedai 2F-13. Terdapat lebih dari 1000 rekabentuk vintage charms.

www.borongborong.com.my

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat