Tuesday, March 8, 2011

..PhotoGeDiks Contest..


Konsep sangat ringkas.. harus lah pic yang menonjolkan ciri2 kelakar, sporting n ala2 gediks gitu.. bila lg nk serlahkan bakat semulajadi anda kan.. hehehe.. syarat contest sgt mudah.. seperti:

  • mesti menjadi follower kepada mumlittlemonster.blogspot.com. (done)
  • Buat entry tuk contest n upload banner di atas then link kan semula ke cni.. (done)
  • sekeping gambar sahaja yang diwajibkan tau!! (done)
  • cerita serba ringkas ttg photo yang menjadi pilihan.. (konon da memenuhi ciri2 photogediks la..) (done)
  • Tag kan kepada 3 rakan anda yang tau ttg contest ni..
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen kamu bwh entry ni...
..Contest berakhir sehingga 15 Mac 2011..


okkkk...gambar yg saye pertaruhkan ni ialah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ekekeke..masa ni baru balik keja..lepak umah mak ngan dak mia sementara tunggu abag dan kakaknye balik..ape lagi kami berposing le kat dalam bilik...hahahaha masa ni plak dak mia kalau cakap nak shoot je dia terus muncung molot..sekiannnnnn hahahahha

ok aku nak tag tiga org jelitasssss
sape yg kenaaaaaa
sat noooo
no1. suhaida aka mama zarin:)
no2 mamagojes aka farra:)
no3adik comel sayang aka pn aziana:)

itu je lah untuk kali ini..sekiannnnn adehhhh tak pernah menjoin2 contest neh...hehehehe


26 org mintak aku reply komen;P:

ejan sara said...

gdluck akak N mia....photogediks yea...

risa said...

thanks ye ijan..rajinnye jenguk blog akak:)

Lady of Leisure said...

all the best kak .. :)

ashra said...

alalaaa...comelnya dua beranak ni.hehe

salam k.risa!
thanks atas sokongan dan doa sebelum ni... =)

Lulu caldina said...

weewuu semoga berjaya kak

risa said...

thanks lady cayang!!!
ash: wahhhhhhhhhh sukenye adik ini sudah kembali ceria...luv u lah sis!!

lulu yg gojes!! thanks ya!!!..mmuuahhhhhh

Dda Ly said...

gud luck kak...seronoknye anak dare dah besar2...:)

risa said...

Dd...tenkiu yang...hehehe ha'ah, dah besor2 ni macam2 kerenah tau:)

Mas-Azi-Mah said...

COMEL! RASA NAK PICIT PICIT JE PIPI DIA!!!

NeenaAnuar said...

Good Luck Kakokkkk!!! :D

risa said...

mas..tenkiu ye..ekekeke cubit pipi dak mia je ler:)
neenaaaaaaaa: tenkiu dear...mau kah join? hehehe mesti banyak photo gediks tu kannnn

^bblovedd^ said...

comelnye dak kecik tu..heheh

risa said...

bblovedd: thanks dear:) mama dia tak comel eh..hehehe

topimagine said...

huhuh.. gediknye mak die...haha.. joke je ye kak.. btw.. gudluck :)

risa said...

iyolah en top oiii....thanks ye! ai memang suke gedik2..jom gedik2 mau? hehehe

cempakakuning said...

Good luck.

Sis nak nak tag ga ni.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hai..gud luck eaa..anyway sy sj jln² sini psl setiap kali gi belog yuyu misti ternampak sis di ruangan komen..

Pakcoh said...

Tarikh post 15 March??? hasriza duduk planet mane ni? kihkih

risa said...

woittt pakcohhh..ini entri melekat leh..adehhhh tampo mau...hahahaha

Pakcoh said...

Ouh, camtu citer nye.. pokcoh ni new baby born jer ngan blog ni.. hahahaa

risa said...

alahai pakcoh..saye pon baby born gakss...hehehe tapi dah meniarap jugak lah ekekeke

logorithm said...

Muuuaaaaah!

All da best ye Cik Risa. :-)

Nak komen tentang blog ye? Hmmm... I rasa ok jer... cuma blog Cik Risa nih agak slow untuk loading berbanding blog-blog yang lain. Mungkin ader terlalu banyak widget kot?

risa said...

logorithm...wohooooooooooooo takut nak amik itu flying kizz...ekekeke

thanks for comment ya!! sangat2 menghargai..akn saye cuba kurangkan widget...tenkiu2..arigato!! toing toing:)

Zuwairi Aiman said...

Comel nye gamba ngn anak...

risa said...

zu...terima kasih ye...hehehe comot2 je tuh

Mrs.aisheiteru said...

jom join mini contest http://precioushumairah.blogspot.com/2011/03/mini-contest-precious-humairah-in-house.html

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat