Friday, March 4, 2011

GIVEAWAY PERTAMA: Jom Blogwalking Contest

Assalamualaikummm.....

jom join contest abangterror..hehehehe terror ke??..thanks sebab sudi singgah blog junior macam saye ye:)


ads


TARIKH MULA: 23 Februari 2011
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011
PENYERTAAN: Semua Yang Berminat
SEBARKAN SEKARANG UNTUK PENYERTAAN!!!
SYARAT PENYERTAAN:..........

Syarat Penyertaan: 
Mestilah warga Asia Tenggara, tidak menggunakan auto blogwalking, tidak hisap dadah, tak buat maksiat, tak minum arak, solat jangan lupa yea, tidak pernah menderhakai kedua ibubapa, tak pernah buang bayi, tak pernah lumba haram, tak terlibat dengan masalah sosial, tak ponteng skolah dan tak pernah pecah rumah. Kalau nak folow, folow la....lau tak pun still sah penyertaan.

Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk memudahkan counter)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.
6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.


HADIAH:
Seorang pemenang yang telah dinilai akan memenangi Jersi Negara atau Kelab pilihan sendiri ( gred super ). Hadiah akan dipos kepada pemenang. Kalau pemenang di Kuala Lumpur atau Puchong atau Perlis sahaja yang akan dihantar sendiri oleh abgteror. Bagi peserta dari Indonesia, beri masa sikit ok. Hadiah buat pemenang ke-dua dan ke-tiga akan dipertimbangkan.

______________________________________________________________



4 org mintak aku reply komen;P:

Dhia Delisha said...

aik kat sni pun ade contes...tapi tu la masa x mengizinkan dhia join..huhuhu...

topimagine said...

huhu.. top xpernah join mane2 contets lg.. lom terbuka ati lg... hehehe :) gudluck k :)

So Shy Lady said...

salam knal,

gud luck ye...;D

risa said...

dhia...meh le join...saje je suke2

topimagine: saye pon tak pernah join ni saje2 takde kerja neh:P

so shy lady: salam kenal..terima kasih datang jenguk ye...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat