Friday, March 18, 2011

~Raja Lawak Suram???~

salam korang....

macam mana??? korang rasa seronok ke raja lawak malam neh
alahaiiii...rasa kuciwaaaaaaaaaaaa macam tak bermaya je
tak boommmmmm macam last year masa ada sepah...sampai semua penonton pon ikut bangun..rasa gamat didewan terasa sampai kat rumah...tapi kali ni??? tak rasa ape2 ponnnn....

emmmmm...man punya persembahan boleh tahan le..buat aku gelak dengan aksi mat rempit...sama gak dengan kumpulan R2 yang buat lawak pasal org gile...kumpulan balas macam biasa buat lawak lucah je ler..

adoiiiii aku memang tak rasa ape2 pon sampai ke akhir...ada takde pon pengacara je lah yg buat lawak beshhhhh.....alalallalalalala...tak pueh hati ler..

korang rasa macam mana?? korang pueh hati ke idak???

ape2 pon aku pueh hati le jugak sebab MAN yang menang!!!!! psttt: aku ada undi gak mamat neh:)




4 org mintak aku reply komen;P:

khairiyah said...

ouh congrats man! he deserve it. :)
pengacara mmg tip top. kelaka merapu tp best. hihi ^^

eqhaZIN said...

xbp kick lor this year. huhu.

ayu said...

suka gak dengan MAN..tapi mmg tak puas hati gak la..nampak sangat astro macam nak cepat2 je...sian kat R2, tak sempat diaorg nak habiskan lawak diaorg...Man mmg best..hadiah rm100,000 dapat kat dia sorg je la..hehe

kak risa, tak sabar nak tunggu 1 April 2011 ni??
nnt meh singgah kat entri ayu mengenai hal tu ye..

risa said...

khairiyah..kalo takde pengacara tu dah lama tutup tv..adehhhh

eqha...kan kan kan memang takde kick langsung!!

ayu...hehehe ape tu dear...cehhhh macam best je..nanti akak jenguk eh..nak keluar dah neh...thanks for coming alls!!!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat