Tuesday, March 22, 2011

~~Saye tak sayang suami???~~ 190369-190311

salam untuk entri ke3 hari ni:)

aku nak gelak dulu...haahahahahha ekekeke lalalalala oppssss terlebih2 plak mak dara neh..
aku bukan ape lah kan kan kan...korang tak pasan eh aku tahun ni tak buat SUPRISEEE!!! untuk si somi aku yg tersayang bak intan payung gunung himalaya tuh..SEBAB???? entah malas nak jawab..huh!!


selingan~~~hepi bday to uuuuuuuuuu...hepi bday to uuuuuuuuu...hepi bday to my lalingggg...hepi bday to uuuuuuuu....kedut2 udah naik didahi okeh...takmo marah2 aihhhh


owhhhh kalo tak sambut MEANS aku tak sayang lah eh...cetttt padan muke ko le somi oiii..
DERHAKA??? uihhhh tidak le gitu gamaknya...aku saje je nak tengok yelah kan...lelaki kan ego macam motor ego yg tak bape nak ego tu actually dan sebenarnya suke dibelai, dimanja dimengada2 kan kan kan....lagi sekali PADAN MUKE!!! ehhh aku nak tulis ape sebenarnya ye..hadoilahhhh sengal pepagi sebab dah kena dadah nasi lemak yg berlemak gitu:)


selingan lagikk~~Allah selamatkan kamuuuuu...Allah selamat kan kamu.... ALLAH selamatkan Muhd Hasram...ALLAH selamatkan kamu....Abang..Semoga terus dapat membimbing kepala sengal isteri mu ini dalam ape dugaan sekali pon.. tunjukkan lah aku jalan yang lurus wahai suami...jadikanlah aku isteri yg solehah yg taat kepada mu dan kepada yg maha ESA...jadikanlah aku wanita yg sentiasa kau sayangi...jadikanlah aku nyawa kau selagi ada nafas didadamu...jadikanlah aku nadi untuk kau terus menjalani kehidupan yg sentiasa mencabar ini...jadikanlah kesabaranmu wahai abang sebagai pengikat kasih sayang kite sampai bila2...sayang kamu sampai akhir nanti:) (ntah dia baca ke idak neh..adehhh)


okehhh nak habaq mai neh...19hb Mac..bday somi aku yg ke 42lah...tua eh?? aku muda lagi tau:P
selalu kan tiap2 tahun ada flower bouquet lah ferraro rosche (betul eh..lantak le) dan teddy bear kan..maklum le aku kan isteri berjiwa yg sangat jiwang...tp tahun ni aku malas!! aku dah penat!! aku dah taubat erksss sebabnya semua seprise aku tak menjadi okehhh...last year aku pi antor ceklat ngan bunga dia pakat2 mc plaks...dah aku begaduh ngan seketeri dia pasal tak inform barang dah sampai ke belum..sebelum tu pon sama..dia pakat2 amik EL plak...sekali aku tepon ada kat umah mak dia!! ada kat entri2 lepas tu kalo korang rajin nak selak..aku malas aihhhh so, pendekkan citer dah 4thn aku buat seprise yg sangat2 hampehhh!!

tahun ni seprise jugak le tuh!! aku paksa dia pi ikut tengok adik aku kat hujung dunia tu..kat tg pengelih ada kat entri lepas nun...hahahahahahha malam tadi ada lah sesi bebelan untuk aku yg ala2 buat tak dengor padahal telinga dah naik menjejeh2 ngan nanah...cett berbulu2 mendengor dia pot pettttt....aku buat bodoh2 yg ala2 vogue gitu...sekali kan kan kan  korang nak tau hehehehehe

jeng

jeng 

jeng

jeng

jeng

jeng

jeng

jeng


sekali tidor sudaaaaaaaaaaaaaaaaa...tulah..pot pet pot pet kat aku sape suruh..pi le pot pet kat anak2 tu kan dah tak dilayan tak berbantal pon tidor tuh...sian somi aku kannnn ape lah isteri dia neh ish ish ish~~ampun ye bang...sayang lah kat abang..cuma ai malas lah nak order online..hehehe topup please:)


10 org mintak aku reply komen;P:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hehehehe....lawak la akak nih! :)

Krsty Pinky said...

looo..buleh dia sleep xde bantal..hoho~

DeLLa said...

happy birthday incik hasram..(betul ka nama ni?)

risa said...

izwa...org suke membebel kann..huahuahua

kristy..tulahnye...budak2 semua ikut ayah derang suke tidor tak berbantal:)

della..betul tu..thanks dear:)

NeenaAnuar said...

hahahaa... sian akak! dah banyak kali cuba nak wat surprise tak jadik2 ek! hehe..

btw, happy b'day to your hubby sis! ;)

sasha @ mumyalya said...

heppi besday to your hubby kak..hehe..

aizamia3 said...

sebab bukan sehari dua dia kenal... kihkihkih... maka setiap kali percubaan setiap kali itulah tak menjadi...

anyway, selamat hari lahir buat en. suami.. moga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta sihat selalu... amin..

ashra said...

hehe.hepi belated besday to ur hubby k.risa.
sama bintang la dgn saya gtu..emm..sensitif tak orangnya?hehe

Aziah said...

kak risa... ku masih ingat citer tahun tahun lepas tu.. kelakos... seperais tak menjadi

Christina Arissa said...

hahahaha den takleh lupa kes taun lepas punya.. adeh deh.. padan muka abg hasram gak!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat