Friday, March 18, 2011

~~Mantera Anjasmoro~~


salam jumaat untuk entri ke3 hari ni
hehehe nak citer pasal citer seram kat tv3...
aku memang layan le citer seram2 ni...lepas kekasih ku seru aku tak tengok sangat cuter seram kat tv3
sekali kuar citer mantera anjasmoro ni aku jadi suke plak...
gambar dan sound effect di terbaekkkkkk...korang tengok tak???
kalau belum tengok meh layan kat tv3.com.my dah ada 3 episode...aku sharekan link episod2 tu kat bawah ni ye...aku bagi sinopsis sikit lah
pasal sabrina dan zahid yg bekerjaya...memasing ni memang educated..tapi ada masalah dalam rumahtangga bilamana si sabrina tak boleh mengandung padahal mereka berdua dikatakan tidak ada masalah..
ni kes kawan makan kawan le...adoi lakonan fauziah ghaous...memang best lah derang berlako...korang mesti kena tengok sendiri okehhhh



http://www.tv3.com.my/shows/drama/Mantera_Anjasmoro.html/episode_1_4ed4b683ba3d4d5e84d19e7d01502ef3.html

http://www.tv3.com.my/shows/drama/Mantera_Anjasmoro.html/episode_2_88f205275ea14090bb609e7d01502f08.html

http://www.tv3.com.my/shows/drama/Mantera_Anjasmoro.html/episode_3_c171b837b44f42b596109e7d01502f17.html

15 org mintak aku reply komen;P:

Christina Arissa said...

awwww namao nengok.. akutttt

nuyue said...

episod first tengok separuh jalan
episod ke 2 terlepas
episod ke 3 tgk penuh..tapi xberapa faham..
heheheh...

ada masa nanti nuyue layan link yang akak kasi..thank

mizzkechique said...

xsuke citer seram... :)

Amiizaa2001 said...

baru 1st time tgk malam tadi....besttt jugak...:):)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

erks...tak tgk tv biase la biler ade astro...malu malu...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

erks..tak tv biase la biler ade astro..hehe..malu malu..

NaNaoSaKi said...

hehehe..xminat sgt la dgn citer2 antu :)

risa said...

ariss...ni realiti masyarakat kite..jalan citer dia beshh

nuyue: kena tengok tau..besttt

mizz: tengok citer seram untuk menguji fear factor kite..hehehe

amiza...kan best kannnn

izwa..astro asing ulang2 je..boleh tengok kalo tertinggal kannnn...jom tengok jomm best tau

nana...takut eh...sama macam anak2 saye lah tu..hehehe

Farra Dhelina said...

suka tgok cite ni..dh fhm dh jln cerita dia.. takpasal2 terjerumus dgn ilmu htm kan..sian yg isteri tua tu..

nora said...

tak berani nk tengok
iklan je pun trus tuka channel lain
huhuhu

ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

shahliza94 said...

aku mmg layan citer ni. sakit ati dibuatnya ngan lakonan fauziah tu... kesian sabrina yg dah berkali2 peknen tapi bayinya hilang.. hehehe...

risa said...

kan farra kannn..cume akak tak paham dia memang dah ada pendamping ke ape eh? kenapa bomoh yg mak dia jumpa tu leh mati..adehh

nora: alalalalala tengok le best tauuuuu

liza: tulah kan aku memang layan citer2 macam ni yg memang ada dalam kehidupan harian kite ni kan kan kannn

aizamia3 said...

mampu dgr org berckp jelah, tak dan nak layan pun...

risa said...

aiza..kenapa eh...kenapa takleh tengok ke tak dapat siaran? hehehe cuba nengok kat link yg saye dah kasi tu:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

fiza mmg layan citer ni kak...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat