Friday, March 11, 2011

~~Selamat pagi chenta!!!~~



tajuk propah lagi gamaknya ye...ekekeke

aku nak hadiahkan bunga ni untuk korang semuaaaaaa



tak aihhhh aku ikhlas neh..untuk semua bloggers2 yg macho, cantik, comel, kebabommmmm dimuka bumi mesia neh...korang semua dah bekpes ke???? hehehehe
mulakan hari anda dengan BISMILLAH dan doa harian ye...korang tau tak? ke nak aku tepek neh...hehehehe
silalah baca wahai kengkawan dan selamat buat kerja ye....

jom kite bekpes kengkawan..nanti dah kenyang baru ada mood nak buat kerja dan blogwalking....nak jenguk semua blog2 gojes abad ini!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hari ni aku sarapan kue teow dan telur 1.50 jerrr



ni bukan sarapan aku dehhhh....ini budak musyuk baru bangun tidor...eh, muka dia tak nampak macam bangun tido kan kan kan...mmmmuuaaaahhhhhhhhhhhhhhh




6 org mintak aku reply komen;P:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

erks..dh baca doa terus lapar..hehhee..

ashra said...

nak gak bungaaaa...jeles..
mana hubby ni?? (sambil tercari2..hehe)

✿ etiey erywan ✿ said...

wah template baryu. cantikkk...

suka sangat rose!

Farra Dhelina said...

wahhh sgt teruja

weee dh berwajah baru!! happy blgging ye kak!! taniah, makin aktf sekarang! suka!! :)

Murni Delights said...

hai kak risa he..he. ..

risa said...

hehehe izwa..lapar kan..pepagi memang kena makan..

etiry...masih mencari2 mana yg sweet ni:) thanks lalingggg

ashra: meh akak bagi munge rose..fresh punye:)

farra: tenkiu laling...farra memang beshhh

vill..thanks for coming ya!!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat