Tuesday, March 29, 2011

~~Kenapa tak paham???~~sopan please;P

Salam...entri malam hari..hehehehe

En Ben tuhan trafik kata..opsss sori en.ben...katanya jgn blogwalking memalam eh...alalalalalala
masa ni je lah ada masa nak merewang ke rumah kengkawan..tanpa ada gangguan paper work dan sebagainya..lagi pulak malam ni somi aku pi men badminton seperti biasalah kannnn..

Aku nak bgtau neh...kalo korang nak tau lah kan..kalo korang suka bacalah...macam dak yuyu selalu tulis diakhir entri dia kannn...terima kasih kerana sudi baca...ekekeke Aku punya entri sebelum ni baru sat tadi petang tu pasal aku hampa nak dating ngan asben aku kann

Sila baca betul2 keinginan aku wahai kawan2 sekelian...ini langsung takde kena mengena ngan sex life okeh...takde sebab aku nak dating untuk menggatalkan diri..walaupon itu asben aku...aku teringin nak romantika di amor je...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sila lah paham...aku takmo dating dalam bilik!!! aku takmo dating pas balik kerja..aku takmo dating tinggalkan anak2...

Aku cuma nak lunch masa waktu kerja..which is aku dah lama tak buat...lama okehh dah berkurun..erksss??? takdelah berkurun..mmuuahhhhhhhhh aku nak merasa pi makan berdua time keroje je..nak jugak rushing2 macam nak jumpa pakwe tu..macam mana nak cakap eh...korang paham ke??? alahaiiii...lalallalallala tak paham takpelah.....sian aku dan diri ku

Korang kan pernah pi dating dedulu masa couple kannnn...aku no tak merasa..so, aku nak merasa yg macam tu...tunggu pakwe..pakwe tunggu makwe...paham tak??? paham lahhhh pleaseeee..Oklah kengkawan..aku nak pi buat air tembikai taruk coca cola...hahaha sedap tak???

eeeeeeeeeeeee.....gerammmmmmmmmm...awak buat muka macam tu pon tetap comel lah mia.. takdo kono mengono ngan dak comel ni tau;)

adiozzzz



3 org mintak aku reply komen;P:

maceklala said...

AHA BIASELA TUU, PANDANGAN ORG. MGKN DIE TADE PENGALAMAN MCM AKAK, TU PSL PK LAEN

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hah betul sangat..dgn asbenlah kita patut berdating..makan berdua..mcm ms couple dulu..erkk kenapa kak risa tak penah merasa berdating ms couple dulu?


KEBIASAAN YANG BIASA

Rafi Nilhan said...

takpe..ujong minggu boleh date..(tak paham sbenanye nih..hehe)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat