Tuesday, March 15, 2011

Cool wif sunglass


okehhhh...last contest untuk hari ni....letih dah dik nonnn...ekekekek sume pon dah pakat2 layan dream...aku dok tercanguk depan lappy lagik...ekekekeke




aku tak ingat sape yg tag aku...tapi aku nak buat jugak lah...hehehehe sape yg tag aku tu kalo pasan entri ni sila bagitau eh...maklum le makcik ni cepat lupa...hehehehe
korang kalo nak join klik je banner...terus link kesinun nanti..hehehehe nak tau syarat2 nye leh klik kat sini sebab takleh copy kat sinun..hehehe gambo yg aku pertaruhkan ye...jeng jeng jengggggg

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


hehehehe...ok tak??
tarikh tutup dia sama ngan hari bday suami aku le 19hb Mac 11


nak tag sape eh...emmmmm

1 org mintak aku reply komen;P:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat