Sunday, March 6, 2011

Segmen Hujung Minggu : Pendapat Blogger mengenai ..

tak tau le idak aku sempat ke join neh...sebb aku baru balik umah neh...nak join tru phone sakit kepala nengok tulisan kecik2...uwaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi beberapa minit je nak kol 5..ampunnnn en.ben harap2 dapat le terima eh..kalau idak saye takmo kawan...hahahahahhaa



Untuk sertai  , sila buat satu entri khas :
  1. Sila letak header ben ashaari blog(udahhhh)
  2. Tajuk : PENDAPAT BLOGGER MENGENAI ...dan linkkan ke entri ini ..(udah)
  3. Beri pendapat anda mengenai VLOG di 1TUBE.MY ..  sila letak logo 1TUBE.MY 
    pendapat saye pasal 1tube ni dah tentu lah  udah tentulah bagus sebab ni dah tentu produk buatan Malaysia kan..semua nya 100peratus keaslian dari Malaysia..kenalah sokong org2 Malaysia menjenamakan sendiri hasil usaha kite...kualiti nye tu dari semasa kesemasa boleh diperbaiki lagipon menda ni masih lagi baru ye tak...aku sentiasa sokong2 ape2pun produk yg dihasilkan anak2 tempatan asalkan ianya tidak mennyalahi undang2 dan tidak menjolok mata dan anak tekak...heheheh

     
  4. Tinggalkan url anda diruangan komen ...(udah)

5 org mintak aku reply komen;P:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg dr blog abg ben..
terus folo..support..support..

come & join me..
more make up & shawl tuto at my side bar..
jom memeriahkan pinky pulak..

eppy blogging sis =)

ROROI said...

review da siap~jemputla bca n komen. jgn malu2 ntok follow ye! haha. nice to know u

risa said...

thanks pinky mama...wow weee ai terharu ni dik nonnnn...jap ai pi sana eh

roroi...bagi link dear..akak tak nampak neh

Lulu caldina said...

suka juga join segmen En. Ben..Tapi yang ni tak berapa faham nak buat..huhu


Kak! sihat?

risa said...

lulu lalinggggggg....segmen ni just bagi blog kite je bior nanti sape2 nak review boleh lah komen..akak pon memula tak paham baca dua tiga kali baru maham yang oii...

akak tak sihat..uhuk uhuk

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat