Tuesday, March 15, 2011

Contest Photo Anakku Ceria


contest lagik dan lagik..hehehehe jangan marah no....kalo dah takde idea nak tulis pi le join contest...tak dosa kan kan kan


aku nak join contest ni jugak lah...hehehehe kena tag lagi ngan dak eja
korang kena masuk atau join blog ni ye dak hanin dan jugak adiknya dak erin
pastu macam biasalah korang letak link korang kat blog hanin ye...
aku nak pertaruhkan gambo dak mia yg paling ceria neh...agaknye lah kot..banyak benau gambo ceria ntah mana satu pon aku tak tau nak pilih haishhhhhh
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aku rasa gambo ni paling ceria kot...hehehehe
nama dak comel ni NUR QIS DAMIA
lahir pada 010109 dah berusia 2thn ++ 
anak kepada MUHD HASRAM dan HARISA

okeh nak tag kat sape eh


3 org mintak aku reply komen;P:

Mama Kyra said...

ala geram la untie tgk dia...comei..gud luck ye..

HaninFarshid said...

thanks sebab join :) good luck ;)

risa said...

eja..hehehehe thanks dear..u too ok!

hanin..thanks sebab sudi jenguk eh

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat