Friday, March 18, 2011

~~Kelar tangan sebab kena rogol??~~


salam semua...korang bacalah berita ni dah pikir lah sendiri...nak salahkan sape ni?? kenapa nak ikut kalau diajak lepak kat kebun kelapa sawit..awak perempuan dan kawan2 tu lelaki?? alahai alahaiiiiii....

anak2 dara oiii...silalah gunakan akal ye...ape kejadahnya nak lepak dalam kebun kelapa sawit???? mengong!! 

sumber asal dari berita harian online

 

Gadis kelar tangan selepas dirogol


2011/03/18


KUANTAN: Seorang gadis bertindak nekad menggelar pergelangan tangan menggunakan serpihan kaca selepas mendapati dia dirogol tiga rakannya, Isnin lalu.

Perbuatan gadis berusia 17 itu disedari bapa saudaranya yang mengesyaki sesuatu yang pelik selepas mendengar suara mangsa teresak-esak ketika bersendirian dalam biliknya di rumahnya.
Sebaik membuka pintu, bapa saudaranya terkejut melihat mangsa sedang memegang serpihan kaca sambil menggelar pergelangan tangannya.
Selepas didesak, mangsa menceritakan kejadian menimpa dirinya ketika keluar dengan tiga rakannya di sebuah kebun kelapa sawit di Kota Bahagia, Muadzam Shah, Rompin.

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (Siasatan/Perundangan) negeri, Superintendan Mohd Haris Daud berkata, mangsa mendakwa dipelawa tiga rakannya melepak di sebuah kebun kelapa sawit pada kira-kira jam 6.30 petang.

“Sebaik tiba di pondok usang di kebun itu, tiga rakannya itu menawarkan sejenis minuman ‘Thai Song’ menyebabkan dia berada dalam keadaan separuh sedar.

“Ketika mabuk, tiga rakannya itu mengambil kesempatan merogol mangsa bergilir-gilir sebelum dihantar pulang ke rumah,” katanya.
Haris berkata, susulan laporan dibuat, sepasukan anggota polis pergi ke tempat kejadian dan hasil pemeriksaan menemui beberapa tompokan air mani dan puntung rokok dalam pondok terbabit.

Katanya, polis kemudian menahan ketiga-tiga suspek terbabit untuk disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan.



9 org mintak aku reply komen;P:

Christina Arissa said...

alahai kesiannyer..

syayassir said...

memang kan budak2 zaman sekarang ni...
dia yang ngekor jantan2 tu, serah diri, kemudian claim di rogol pulak.. patutnya polis tak payah layan je kes2 cam ni....

honeyB said...

salah dri sndri..anak2 zmn skg..nape la korang ni..

Mummy Irish@honey said...

adehh! ladang sapew r dieowng masuk ni???? mcm dh dekat ngn umah nenek irish jew!

✿ etiey erywan ✿ said...

macam2 dunia zaman sekarang ni. manusia dah tak boleh fikir dengan waras gamaknya

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, kesian kat pompuan tuu..
erm, tula, len kali klaw nak bwat apa2, pkir guna otak dulu.. HUHU



MySuaraBlog: Setelah 2 minggu tak.....

risa said...

ariss...nape nak kesian plak? hmmmm

sya...tak maham le derang ni..kena culture shocked ke hape eh?

hb: takut kannn..akak pon ada anak pompuan..adehh

honey: dah dekat ke?? pi tanya nenek cepattt

etiey: tulah pasal..kalau nak jenjalan pi tempat terbuka lah adoiiii

zwan...kesian memang le kesian..tp penyakit sendiri yg carik kannnn

Teenager Housemaid said...

oh ho...~
ish..ish..zaman sekarang ni...

p/s: sorry arini baru sempat balas kunjungan...aritu dapat follow je..sebab tak dapat nak buka page ni..hehe..salam kenal juga ye!

IDAZS said...

mmm. tataula apa nak jadi dgn duani sekarang nie. Bila baca kesian pulak kat budak pompuan tu.tp bila fikir-fikir balik yang 'cerdik' p ikut jantan lepak dalam kebun tu pasal ape?
aduiiii....

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat