Thursday, March 17, 2011

~~No Internet No Phone?????~~

 salam semua...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...hari ni aku memang biol, mengong, tergolek golek, terbongok2...hahahhaha dah le hari pertama aku kerja lepas long leave...dengan semangat jitu dengan semangat waja nak menyiapkan keroje...sekali sampai tempat keja takde intenet?? takde line phone???? 

adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...sangat2 tension hari ni dok opis yg sejuk dah macam bara....dok melangut2 depan komputer...
korang bayangkan le..dah le dok dalam hutan tu...nak makai broadband jgn harap eh, kalau bar line ada setakuk dua aje kannn...hampehhhh sapelah yg kejam sangat mencuri kabel2 tepon kami hah?????


korang ni memang takde hati perut tau...dah le kami dok dalam hutan!!!! ko curi lagi tempat kami nak bermanja2 ngan org2 diluar sana nunnnnn...kalo lah ada IOI ke, ISETAN ke...iblis pon ok lah kannnnnn...masalahnye aku dok dalam estate macam mana nak kuar pi shopping ke hatta kehepsi pon kena drive lebih 30menet baru sampaiiii...SENGALLLL mangkuk hayun jambannnnnnn!!! aku sumpah korang yg curi kabel tu jadi line tenet speed macam kuasa cheetah okehhhhhh....


sekian laporan untuk hari ni...bernafas sikit dah sampai rumah dah boleh update dah boleh blogwalking...cehhhh nyampah aku...aku nak pindah pi ALASKA bolehhhhhhhhh


 bosannye..nak wat ape neh
 adehhhh...pokok2 semua dah kena siram ngan ujan
nak menari2 bawah pokok teh kang org kata aku sewel

korang kalau jadi aku camne???? adehhhhhh sewel sekejapp

2 org mintak aku reply komen;P:

Mama Kyra said...

ptt la tk nmpk kak risa on9..

ayu said...

kak risa, ayu ada tag akak utk join GA dari kak laili a.k.a kak melur jelita ye...

kak, sabar je la ye..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat