Wednesday, March 23, 2011

~~Entri Khas untuk kupu2 comel~4k sudaaaaaaaa..wink wink

salam korang...berjaya gak aku print screen untuk follower dak yuyu neh..ekekeke

dari semalam dok nunggu jumlah follower tu naik mencanak2 beranak2 berpuak2 erksss
hahaha sukalah tu dak yuyu tu..buatlah muka comel dengan moncong ala2 dugong tersepit tu kannn
ekekeke...tahniah le dik nonnnn memang tabik le...mencurah2 ke ladang teh budak sorang ni punya pengikut...aku boleh dok berangan je lah kannnnn hehehehe


sila2 nengok neh kannnnn

budak yg join belog dak yuyu ialah dak kecik neh comel gakss hehehehe nama dia ezan betul eh..kalo salah..ampunkan saye penunggu guaaaaaaaaaaaaaaa

4 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

kak ezan ke??? tengok sekarang, ada nur rafidah la pulakkk! hahah adoii.. tapi yang yuyu tengok soulmate tu la ^^

macehh akak! satt nak bagi penghargaan tak seberapa!

faraa halim said...

eh saya pn dapat, hehe

risa said...

yuyu..salah eh..adehhh akak tengok yg latest nama dak tu..dia boleh tukau2 eh..

faraa...dapat ape neh..sama2 gak print skrin eh

Wan Gerrard said...

dpt adiah pe tu :P

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat