Wednesday, March 2, 2011

✿~ contest "JANGAN pandang camera"~✿

bismillahirrahmanirrahimmmmmm

~~sticky mode activated~~scroll down for latest entry..thanks:)

hehehehe...nak gelak dulu sebelum korang gelakkan aku eh...nak join lah contest budak comel neh...dia ada masuk dalam shoubox aku..so, sekali pegi blog dia ni agak2 teruja jugaklah aku nak join kannnn heheheh macam best je jgn pandang belakang..eh, jangan pandang kamera lahhh...korang kalau nak join sila klik kat banner bawah ni ye...sape2 pon boleh,....meh le ramai2kan...hehehehe


Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog dak dyan ni ye (udah)

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!(udah)

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.


*ALL THE BEST KENGKAWAN*



tarikh buka: 1/3/2011 (selase)..
sempena besday saye...ngeh3

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)

so, aku pertaruhkan gambo ni lah ye...aku suka gambo ni...ada sentimental value sehhhh...
kasih sayang ku pada dak mia (NUR QIS DAMIA) sayang kamoo lah dear! dan juga semua my kids! tanpa kamu sapelah mama ni kannnn
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pandai tak ai amik gambo neh.....hehehehe ni ghope budak manja yang kena buli ngan kakak2 dan abg dia....siannnnn



opppsss...aku lupa nak tag org lahhhh...adoiii nak tag sape eh
emmm...amik dari geng hot mama blogger lah..
sila2 lah amik tag korang eh


4 org mintak aku reply komen;P:

NeenaAnuar said...

memang bestt sangatt moment gambo akak tuu.. neena suke! good luck kakokk! :)

risa said...

thanks ye neena!

Lulu caldina said...

good luck kak..ngee

Lulu caldina said...

good luck kak!! ngee

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat