Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN-Selangor



salam semua..hehehe petang2 ni nak tidor malas plak...meh le join segmen en.ben neh..menarik jugak...aku nak bagitau latar belakang aku lah...korang kalo nak join sila klik banner eh


BANNER BEN ASHAARI



  • Sila ceritakan latar belakang anda .. 


  • latar belakang eh...belakang ada budak kecik tengah tidor..hehehehe 
    okehh....saye lahir tahun 1976..sebaya ngan en.ben neh...kan kan kan...
    dah berkahwin seawal usia 19thn..sekarang dah mempunyai cahaya mata seramai 4 org..1 je boy..lain2 semua girls:)
    saye bekerja dan insyaallah akan jadi full house wife next year...saye lahir diselangor (Banting)..parents pon lahir kat selangor jugak...ayah dah takde..sob sob sob
    lagi ape eh...sekolah lat SAMTAR dulu2..memula cita2 nak jadi lawyer..tapi terjadi loyer buruk plak:)


  • Profesion anda sekarang ? 


  • nak bagitau ke eh?? takyah kot....cukup sekadar saye suke kerja saya..jaga seorg bos yg sangat2 baik hati dan saye udah bekerja ngan bos ni almost 8 years..so, korang pepaham je lah kan..hehehe


  • Blog favourite anda .. kenapa ? 


  • blog en.ben sebab banyak info..eh, sebab ramai kawan..eh..entah, saye suka lepak kat situ..suka hati le kannn
    blog mat gebu sebab ada banyak makanan...saye suke makannnnnn
    blog yuyu sebab dia comel tapi mana yuyu eh...
    blog lady..sebab banyak makanan juga..dan dia seorg yg sopannn
    blog farra sebb dia ada dua anak yg comel2 dan blog dia sangat kemas..suke
    blog suzie sebb nak tengok tempat org..suzie ada kat luar negara..berangan jelah nak pi kannnn

    banyak lagi sebenarnya...sape yg apdet saye mesti terjah punya:)



  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 

  •  
    blog yg perasan diri tu bagus...ekekekeke
    takyah bgtau lah sape eh en.ben...takmo takmo tak baik kutuk org:)
    adalah blog2 yg saye tak suke..hehehe

  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • impian saye semoga nanti bila saye dah tiada adalah kenangan untuk dilihat..ape isi hati saye..ape kegiatan seharian saye dan keluarga...bagaimana saye sebenarnya banyak saye pamerkan di blog..huhuhu sedih plak..
    ekekeke takde lah harapan ape2...cuma saye hepi kalau org singgah sini kenyang kepala..erksss



    25 org mintak aku reply komen;P:

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ibu qaleesya said...

    singgah dari blog ben.. folo akak

    nur said...

    Kalau masuk blog yg tak suke tu terus pangkah kan ye tak?

    JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

    thanks komen sini: http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

    nadiemsharmz said...

    salam..jengok2 dr segmen BA..jom ke.....bloger klate nih.

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    Nour Akmal said...

    ramai gak org selangor..
    lagi sama la kan org banting..=)
    salam kenal..follow blog ni juga..=)

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    { finieViolet} said...

    assalamualaikum..

    kak risa.. i datang lagi..

    Johorean singgah sini..☺

    Dda Ly said...

    same la kite kawen awal..:)

    meh ke rumah..
    ~saye anak selangor!!~
    keep in touch ye..♥♥♥

    pRiNCe said...

    prince blogger kuala lumpur..
    datang dari segmen abg ben..
    maap la ye...prince ni newbiee lagi...:)

    pRiNCe said...

    prince blogger kuala lumpur..
    datang dari segmen abg ben..
    maap la ye...prince ni newbiee lagi...:)

    fRaMe+LenSeS said...

    Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    Chekgu Azrine said...

    salam singgah dari blog BA

    nice to know u

    singgah sini bila free k

    http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    rarapuing said...

    salam...singah sini & folow jugak

    nice blog <3

    klu sudi folow blog rara :)

    puingcinta.blogspot.com

    Adzriel AB said...

    jenguk geng selangor.. he..he...

    Dekcik said...

    salam perkenalan dari blog abg ben singgah lah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    :: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

    hai.... salam.. singgh sini dr segmen abg ben..
    thankz singgh blog sy...

    solo molo said...

    0rang k0lumpo datang menjengah...
    berjiran rupanye...

    cik sakura said...

    hai kak risa..cik sakura dtg..

    cik ayin said...

    blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

    Dayana Aj said...

    salam perkenalan :))

    risa said...

    terima kasih semua ye...kalau rajin jenguk2 le kemari lagik...nanti letak url korang senang nak pi terjah...thanksssss

    aizamia3 said...

    baru terjah ni kak, terima kasih kunjung blog saya.. sambil wat keje curi masa ni... kihkihkih, tak patut sungguh...

    Diari-Selebriti-Mama said...

    jenguk lagi blog akak..
    singgah dari segmen BA.

    wah mesti seronok kan bakal jadi fulltime housewife.tapi mesti terasa sedih juga kan..dah lama kerja..

    sedih pulak baca yang part last tu..huhu


    jemput baca

    sambal ketuk langkah demi langkah

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

    Mirull Ibnu Azman said...

    bakal full time housewife... semoga hepi always~

    Lulu caldina said...

    Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

    Hannah's Collection said...

    hye!blog walking~ =)
    cdey bca impian =p

     

    Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
    Design with love by CikBulat