Friday, March 4, 2011

~~En.Ben Sudah follow my blog!!~~~wink winkkkk

salam semua...hehehehe memula nak off lappy sudaaaaaaaaaaaaaa....sekali tetiba nengok follower udah bertambah...ekekeke

kalo org biasa2 pon aku dah terharu kan..sapelah aku nak harap org follow...macam en.ben kata jgn ikut u follow me ai follow u..make sure derang ikhlas memfollow kite kannnn...aku ikhlas tau follow en.ben sebab nak timba ilmu berblog je..sumpahh hahahaha.....tapi sekali aku nengok BEN ASHAARI maaaaaaaaadah jadi my new follower okehhh hahahhaha...suka nya hati aku lalalalalalala...suke nye aku..habis lah kang termimpi2 lah neh....ekekekeke

aku nak print screen takleh plak..sengal lah lappy neh...adoyaiiii...korang tengok sendiri le kat follower aku eh..nomot 275 kannnnnnn hahahhaha...suke lagik dan lagik...memula dak yuyu..hehehe ni big bro sudah join...lepas ni nak tunggu cik epal dan redmummy plak...uihhhh agak2 derang baca ke blog aku eh...berangan le kannn..any way...TENGSSSS en.Ben eh:) thanks for ur support!!!

P/S: don wori en.Ben...asben aku ada dok sebelah neh..ekekekeke

4 org mintak aku reply komen;P:

eyna azmi said...

best nye ,..... bila la en ben nak follow blog kita jugak ..mmmmm

risa said...

en. ben sibuk benau tu eyna...nanti dia mesti follow tau...chaiyokkkk

darxniq said...

haaaaaaaaaaaaa..mane aci!..

risa said...

ape yg aci ke idak tu niq laling..hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat