Tuesday, March 22, 2011

SEGMEN : AKU BENCI ROKOK !!


salam tengahari korang semua...dah lepas makan baru ada mood nak join segmen en.ben..hehehehe
korang kalau nak join boleh klik kat banner tau:)



image 



1. Sila letak banner diatas ni .. yang gambar aku tu haaa...
udah
2. Tajuk : AKU BENCI ROKOK dan linkkan ke entri ini ..
udah
3. Sila nyatakan KENAPA ANDA BENCI ROKOK ? Mesti lebih dari 100 patah perkataan ..

~saye benci rokok sebab asap rokok sangat BUSUK!! org yg hisap rokok pon mesti BUSUK, bau nafas mesti BUSUK dan perangai pon mesti BUSUK..yelah kan..suke hisap rokok dalam toilet pon dah kategori busuk..senang citer ROKOK ialah BUSUK...BUSUK ialah ROKOK :P..asap dia menyesakkan dada..menyemakkan pandangan dan menyakitkan hati..kannn dan yang paling penting aku memang benci rokok, org yg buat rokok dan perokok2 tegar satu dunia..ish ish ish

4. Pesanan buat mereka yang merokok dan bakal merokok !

kalau nak mati cepat sile lah mati sensorang..sila telan balik asap rokok tu sebab anda menyebabkan org lain yg sakit padahal anda syiok2 menghisap dan menghembus keluar..huh!!

5. Pendapat anda mengenai mereka yang merokok ini ..

org yg merokok ni tak sedar dia sedang membunuh diri dia dalam senyap..dia juga sedang membazirkan wang yg dicari dari hasil titik peluh keringat yg melimpah ruah untuk menjaga kesihatan tetapi dia telah bazirkan dengan membakar duit2 itu menjadi abu...

okehhh siap ye en.ben...sori kalau word agak kasar...pssstt : somi ai pon isap rokok..tapi rokok lenteng aka rokok kertas gulung tu..sedang mencuba untuk tidak merokok dan ia telah menghasilkan lemak perut yg sangat comel..wakakakaka

6 org mintak aku reply komen;P:

topimagine said...

perokok ne nasihat banyak mane la.. xkn bertaubatnye.. say benci perokok tapi sy hisap rokok.. :)

c-tea said...

betul-betul..setuju sangat...yang paling penting..merokok membakar wang ringgit...adeh..

jom baca kisah sedih si perokok tegar..di sini...sensasi dari blog ct..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/aku-cukup-benci-dengan-rokok.html

Lulu caldina said...

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

Lulu caldina said...

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

perpatih_kenyalang said...

singgah dr blog abg ben... nak tau apa yg sy tulis pasal rokok? singgah la kat blog sya... http://perpatihkenyalang.blogspot.com/

risa said...

top...hamboiii cemuih naaa...cepat berenti lah

ctea...ok2 nanti ai baca eh

lulu..derang buat2 buta sebenarnya kan kan kan

perpatih..sat ai singgah

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat