Wednesday, March 30, 2011

~~Blog kena geledah ngan SIFU!! thanks En. Ben!!~~

~~entri ini will be melekat sampai hari lahir anak aku 300311~~sekiannn


Salam korang ni entri terkezut!!! terkesima!! terkembang dan ter berbagai2 lagikkkkk!!!

Baru nak hapdet blog yg cikai ni tetiba skrin menunjukkan 20 pembaca????? hah???? tak pernah dapat seramai ni sepanjang aku berblog??? BATAK kannn???? oppsss bukan bangsa batak tu...ni sama dengan kategori batak dan jakun ala2 kera dapat bunga!!! hahahahahaha

nampak tak kat tepi tuhhhhh...20okehhh batakkan 
pedulik aaaaa...memang aku batak hahahahaha terima kasih sifu..tenkiu arigatooooo

sifu aku en.ben pi terjah blog aku upe2nye...beliau siap letak link aku kat blog beliau okehhhh...wahhh terharunyeeeee...sebab kan aku batak..aku nak buat benda ni jadi entri melekat okehhhh hahahahaha aku sukeeee....yeayyyyyy sape nak aku banje..jom jom aku tengah suke nehhhh ekekekeke



seeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! blog aku kat blog en.Ben...yeahhhhhhhhhhhhhh korang jgn jeles eh..aku mintak tolong sifu review blog aku jer...TERIMA KASIHHH sangat2 terima kasih sudi jenguk blog yg tak seberapanye neh...

ini komen dari en.ben tau...terima kasih sebab sudi komen blog aku...sangat2 menghargainya..rasa2 nak bagi oscar sekarang ni jugak....kalau ada masa memang nak pi banje kat star cruise..ekekeke
nak beli kapal selam??? adoiii nak beli model kapal selam pon tak mampu aku neh.....hahahaha

~~review otai disini~~
Tuan punya blog tanya aku .. ok tak blog dia ? Aiseman .. sapa la akuu.. tanpa cintamuuu .. bagai.. nyanyi lak.. Sapa la aku nak nilai blog orang nehhh .. blog sendiri pon hampeh..
Tapi tak pe.. sbb dia tanya maka aku jawab.. TAK BEST !!!! Sangat sangat tak best !! Tak best woo kalau tak singgah ! Wajib singgah .. kan kan ?
Tak de komen.. lagi cun dari blog aku .. makasih.. nanti saya bagi no akaun bank yer Risa ... tak mahal pon.. lepas beli kapal selam scorpio jer ..



43 org mintak aku reply komen;P:

YAYA AZURA said...

assalamualaikum kak risa.. yaya datang menjengah ...salam kenal ye..

fisa othman said...

caya laaa risa...hehehe bagus betul ni...tahniah beb...:D

risa said...

yaya: salam perkenalan ye laling..mmuuaahhh

fisa: thanks beb!! hehehe aku suke neh:)

hasrul hassan said...

Salam..memang penangan BA amat luarbiasa.

http://hasrulhassan.blogspot.com

risa said...

thanks en.hasrul!!!

Ira Izatti said...

salam kak risa...
congrates yer....huhu =)
owg pon tumpang gembira sekaly.....
untung larh....
keep it up kak ...

Shiela Firdaus said...

kannnn..tgk la risa sape kannnnnn!!

Aziah said...

wah best laaa

logorithm said...

Laju giler siap entri balas ye?

Pada ketika ini... pada terjahan kali kedua, blog Cik Risa sedang digodek oleh 17 orang.

Nak nasik lemak satu + kopi jantan satu! Hehehe...

IDAZS said...

tahniah kak risa.

nak KFC dinner plate 1! :P

risa said...

ira..salam perkenalan laling

kakaksela...ekekeke saye memang suke nyboksss

aziah..hehehe ape yg best:P

bro logo...saye memang pantas bak mulut saye jugakk..weeee

ida: thanks my dear..meh datang kfc banting mehhh

So Shy Lady said...

tahniah ye, moga trus sukses. sy pun slalu juga dtg baca sini ;)

Farra Dhelina said...

wahh glemer lah pasni hehe

afsal_8281 said...

hahahaha
n3 membatakkan diri ye

best kan kalo ben terjah blog kita
saya ni entah bila la nak diterjah dek ben...blog pun tah hape2 tah... hahaha

syuwai said...

best kan kalau en.Ben singgah bl0g kita ^^

melayang2x perasaan tu..hahaha ;)

aizamia3 said...

wah kak.. sesekali layan jiwang apa salahnya... hehehe... x jeles sebab dari situ pun kita kenal sesama kita kan kan kan... seronok tengok rakan2 blogger happy bila abg ben sesekali wat cenggitu kan.. hehehe.. tumpang gembira..

ashra said...

hehe.gtu kena rajin2 kan diri menulis blog ni,k.risa..ari2 kena ada entry ni. =p

Mama Likha said...

amboiii sukanya die! hehe.

akk tgh preknen ker??

Mamaleesya said...

tahniah, bukan senang nak di review oleh blogger pemes amos

Sekamar Rindu said...

salam...

hebat tu....)

** folo ur blog.....**416

kakchik@ella said...

kembang kembung sekejap ye risa. tp kakchik dah biasa dgn ben. dah byk kali "dating" dgn dia. tak caya cuba baca n3 kc yg lama2. hihi ..

risa said...

so shy lady: thanks ye sudi jengah blog saye:)

risa said...

farra..alalala mana de glemer adehhh adik akak sorang ni lagi le pemes sangat2..

afsal: kan kan batak betul kak risa neh..hehehe

syuwai..tau takpe..karang malam jgn mimpi2 udah..mampus kena sekeh ngan laki akak

aiza...bagus2..takmo jeles2 ek..menyampah je udah lah..mmuuaaahhhh

ash: memang ada je menda kat kepala neh..sok2 tak tau le kannn hehehe

ztee: mana de preknen dek nonnn akak kan baru gugur..adehhh sob sob sobbbb

mamaleesya: tulah pasal..macam tak percaya je kena terjah ngan en ben!!

sekamar: salam dearrrrr!!!

risa said...

ala kakchik ni..kite baca lah semua entri kakchik tau...huwaaaaaaaaaaaaaa sian silent reader macam saye:)

eyna azmi said...

wahhh best nye dia ....

✿ etiey erywan ✿ said...

wahhhh bestttt!

Dayana AZ said...

kak risa, utk game bro ben, jom tengok blog dayana

http://herstoriie.com/

FARISZ@AZ.Com said...

Ziarah dan follow blog.


JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



Pendakwah di Pintu Neraka

risa said...

eyna...hehehe best besttt

etiey..kan kan kannnnn

dayana...ok siappp

fariz..sudah jengah...tapi saye takde entri yg menarik..saye kena tau korang punya pendapat lah mana satu entry saye yg menarik..adehhh

AkmaFaizal said...

wah trus glamer youu..bestnyeee... :)

Diari-Selebriti-Mama said...

mak aii kak risa..kalau saya pun batakk tengok macam tu..hehehe..
teringin nak rasa jugak batakk feeling aihh bila lahh.

dunia maiza said...

sukanya dia..maiza pun tumpang gembira.,,bila la abg ben nak masuk umah blog maiza yg lawa ni hehe

risa said...

alahai akma...ape yang glamer tu..adehhh

topimagine said...

wah... bestnye. sy paleng tinggi pon 13 jerk... tu pon lepas sy ping2 entry kt group2 kt fb.. heheh

IDAZS said...

wooohoooooooooooooooo! seronoknya, bertuah kak risa ;)

Amiera Hilton said...

dtg jengah and follow sini. best la abg ben reviewed. hehe :)

azi nur said...

huaaa best!

♥ Ana Joe ♥ said...

tumpang lalu...btw, tahniah ye kak! :)

mazz said...

tahniah...akak seronok bacanya....

DaK CoMoT said...

abg ben memang baik!!^_^

Henry Zackery said...

waahh... ben ashaari review tu.. bukan senang nk dapat peluang mcm nie :) tahniah :)

Awek Aku ??

Ujang9897 said...

wow wi.....=)

regreatnosoul said...

Salam...wahhhh..bestnyer blog kene review dengan ben ashari...tabik spring same you la kak...weeeeee


Feel With Art :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat