Monday, March 28, 2011

Segmen : GEGAR BLOGGER BARU !

salam semua untuk entri kedua hari ni

Macam dah lama beno aku tak join segmen en ben neh...hehehehe so, hari ni aku nak joinlah:)


 sape2 nak join sila klik kat banner ye:)

Syarat2 nak menjoinkan diri ni
  1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..gambar yg saye amik ni haaaaaaaaa

    link dia ada kat gambo neh...sila tekan untuk terus terbang ke sinunnn:)
  2. tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini (udah sifu)

  3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ? 
    saye suka kan keindahan alam...sebab tu saye pilih gambo burung tu...sebab burung tu mengingatkan burung yg selalu singgah kat tepi tingkap saye macam ni..saye sempat snap dan publish di fb...memang hari2 burung ni akan datang mengetuk tingkap opis saye
  4. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger .. 
     
    saje suke2..takde niat nak cari musuh, tapi nak cari kawan..nak tanamkan balik budaya membaca sebab kalau jadi blogger kan kena rajin membaca...saye ni malas membaca..sangat tidak baik kann..itu jelah kot..kalo nak kata nak jadikan sumber pendapatan memang tak boleh le..adehhh akaun nuff pon ada duaploh sen je..hehehe
  5. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
     
    wajib masuk hari2...blog yg ada hapdet kat blogslist..sape2 yg hapdet kat automatik boleh nampak..so memang terus le masuk..dah tentu2 yg rajin hapdet blog en ben dan cik mat..lulu pages dan jugak miles smiles dan lagik dak yuyu..hehehe


24 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

hayaaa macehhh akak! suka singgah belog saye! terharuuuu!

ummu said...

assalamualaikum Has.
wah menariknya gamabr burung yang hinggap di ofis has tu.
agaknya burung tu pun dah kenal has kot.
good luck ya

fashah84 said...

salam ziarah..

semoga maju dlm dunia blogging ni...

mynameismy said...

singgah sini!;)

jmput dtg rumah--> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Rafi Nilhan said...

blogger baru jugak.. :)
smoga sama2 mju ok..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/lawak-batang-besar-18pg.html

c-tea said...

hai datang jenguk geng gegar bersama ben ashaari..hehe...

meh rapatkan ukhuah..lawat melawati..hehe...


http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

Fuuyooh said...

salam kenal.. sya pak aji.. hehe.. datang dari blog abg ben..

nikaviolet said...

hye...salam perkenalan....
dtg dri blog abg ben....
follow awk nie..
hepi blogging yea...
jom jenguk blog saya pulak..

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Lulu caldina said...

kak....weee apa yg di busy sangat tu...ngee

risa said...

yuyu...alololo terharu plak..akak ni lagi le terharu dak yuyu datang komen??? wow weeeee

ummu..burung tu macam nak cakap sesuatu lah

izzaty: thanks for coming dear

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

risa said...

fashah..thanks;)

my..thanks for coming!

prince: thanks dear..dah lama join u..hehehe

fuuyooohh: salam pak aji:)

nika: sat ai jenguk eh

lulu cayang...tak sihat le dear

budak kampung said...

wahhh first time dengor dengan berblog,bnoleh timbul minat membace...ehh...haahlah..aku ni kan malas membace...tp skrg rajen plak bace blog org huhuhu...keh3....singgah dari segmen brader ben...ngengggggg...preeengggg...semoge makin maju ok!!!

kalau x malas,singgahla
ragam tauke bengkel
penis terkuat di dunia
CEO japan airline naik bas pergi kerje
pelakon power rangers dulu dan sekarang

Mizz Karen said...

kunjung mengunjung amalan yang mulia..kan kan...

singgah lah rumah saya juga :)

http://semanismulut.blogspot.com

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana said...

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben.. dan follow jugak ^^

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Hazrina Erin said...

mari berkenalan^^

jom singgah (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

Rin_Aff said...

salam kenal...

follow sudaaa...

mia same umor ngan darwisy (18.01.09)...lewat 2 minggu aje...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat