Friday, April 29, 2011

JOM JOIN SEGMEN PS

Salam sekali lagi pada semua bloggers...hehehehe

Baru habis tengok Maharaja lawak kannnnn...lawak ke?? malam ni ada kureng sikit..
hahahaha bukan nak citer pasal ML....aku nak join segmen budak senja yg ngata aku makcik neh..
nyampesssshhh aku muda lagi le dik nonnnn...ekekeke

1. buat entry khas bertajuk " JOM JOIN SEGMEN PS " (okeh udah)

2. letak banner ps yang cool ni kat entry tu (udah jugak..psttt cool ke??) hehehe



 

macam biasa sape2 rasa nak join pi kutuk le dak senja tu kan blog dia eh..klik je kat banner tu aku dah link kan kat situ..senang keroje korang kann...kali ni pi jalan kaki!! takde kapal2 dah!


3. kenape korang nak  join segmen ps
aku memang suke join segmen okeh..sebab aku nak ramai kenalan..eh, dapat kenalan ke...hahaha
aku suke lah sebab senang aku nak update entri..ye tak? aku jujur okehhh

4. pendapat korang tentang blog ps nih
pendapat ye...okeh budak kecik..meh nengok MAKCIK ko neh nak bersajak ke puisi ke ape2 lah
ai karang sendiri on the spot ye..sila tengok jam di skrin..kol bape ai summit entri neh..ekekeke


Penulis senja...
datangnya entah dari mana
berlegar2 disetiap sudut dengan penuh rasa bangga

Penulis senja...
coretanmu menusuk ke kalbu
coretanmu menggamit ku kesana selalu

Penulis senja
semoga puisimu terus menjadi siulanku
semoga terus menjadi pujaan ku

hahahahahahaha...sila muntak pelangi...oppsss muntah pink ye...sajak diatas tu kirenya pendapat aku lah ye dik...selamat malammmmm


5. link kan entry tu kat belog ps..(pas publish kang aku link kan ye dik nonnn)






7 org mintak aku reply komen;P:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah2x...puisi on d spot ye kak...
good luck!

waN Mohd Salim said...

amboi ,.. mak cik pandai puisi La .. chakkkkkk ... chakkkkkkkkkkkk

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hukhukhuk kakak x sangka kamu berbakat ekeke ;p

muntah pelangi? wahhh muntah pun nak cntik je..lalala~
x nak muntah la sebab kamu nye sajak puitis sgt..terbaek!

hebakk aa mu kak lolly ;D

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Lulu caldina said...

hoho busynya dia...holiday eh?
Kak, jom teh tarik!!

msredcheesecake said...

cik risa,
siap wat kan sajak g...sow sweet...eee...

risa said...

fizah...bakat terpendam wooo ekekek

wan aka budak senja...kannnn ingat org tua tak pandai jiwang ke? hehehe

dak molly...muntah pelangi cantik der..dasar pompuan!! nak cantik2 aje lah ye nonnn..mmuuaaahhh

lulu sayang...ha'ah dear pi ngabiskan duit;)

msred..hehehe tengah hati bunga2 boleh le yang..kalo sentap habis kena sumpah..ekekeke

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat