Friday, April 8, 2011

~Jumpa MAWI WORLD di KLIA?? Entri Pertama Hari ni?? ish ish ish~

Salam dan selamat malam semua...

Sori lah guys..tak sempat hapdet dan berblog walking today.....ada sibuk sikit..ish ish ish

Pagi2 tadi takleh bangun dari katil..kepala berat..lepas makan acti fast tidor le balik...MIL pon bgtau flight dia nak ke mekah delay ke malam plak...so, aku sambung tidor dah alang2 aku amik cuti hari ni kannnn...nanti2 aku pi jenjalan blog korang eh....
Sekali dah pokol 9.30am..somi aku balik..dia kata.."yang..meh bekpes..abang beli nasi lemak kerang neh" alahai..sayang..tekak aku sakit sangat..haishhhh..sekali dak mia plak datang "mama..angunnn..mia eli acik emak" translation "mama...bangunnn..mia beli nasi lemak" heheheh
terus aku bangun kannnn:)

Dah tengahari lepas semayang jumaat..kitorg pon gerak ke KLIA..nak menganto my mom..meh layan gambo ler...nak sambung tengok MAHARAJA LAWAK ye...owhhh lupa nak cakap...kitorg jumpa mawi ngan ekin derang pon nak pegi umarah..hehehe tp korang tau2 aje lah memasing tolak menolak suruh amik gambo..mak aku??? uihhh laji je dia nak begambo ngan mawi..hehehehe

 sompek laie nak berposing yo..hehehe belakang tu my mom tu..ekekeke makan tempe

 ish ish ish bakal menggantikan miss world neh...ekekekeke

 yang tudung putih tu my mother in law neh yg nak pi umrah..haji pon sudaaa...hehehe

 nape ni sayammmmm...bosan eh?

 ni pandang mana plak neh...hehehehe

 hehehehe...sape plak neh..ehem ehemmmm

 ni my sister in law...hehehe geng bam bam:)

haaaaaaaaaaaaaaaaa...ni lah mawi..tengok2 my mom tuh??? bukan main lagi sengihhhh

 haishhhh anak daro den neh

~adiozzzzzz~

8 org mintak aku reply komen;P:

kakchik@ella said...

mawi tu nak ke mana risa? ada tanya dia tak?

zunaidi said...

wah sempat posing ngan mawi..he..he..
smoga sumenyer selamat pergi dan pulang...

mazz said...

wahhhh dapat jumpa mawi yer.....dia pun nak pi umrah.
bila laaa ada rezeki kita nak pi mekah nih..emmmm.

Farra Dhelina said...

akk nape tak posing dgn mawi jugak??

eyna azmi said...

wah ..sempat lagi tu posing ngan mawi ...
yang last anak mummy risa eh ? dah besar sudah ...tapi risa still awek muda lagi

Sarah Sayuri Hartnett said...

saia ala latang manyak jauh maa...

aiyaa...wa manyak jeles lu jumpa mawi..

bila2 felee,meh singgah belog saia lorrhhh...

http://sarahsayuri.blogspot.com/

;DD

Lulu caldina said...

kak, sihat?

jom memeriahkan giveaway kak ariana....yeah

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/arianas-story-1st-ga.html


eh, join GA lulu sekali..ngee

MamaJue & PapaMimi Story said...

pernah jumpa gak mawi ni kat kenduri jimmy shanley.. teramat poyo lah si mawi ni...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat