Thursday, April 7, 2011

RINDUNYEEEE

Salam korang semua...

Entah kenapa tetiba aku jadi rindu!!!!!!! rindu sesangat....rindu masa lalu..
Korang pernah tak jadi macam neh? tetiba teringat zaman dedulu...zaman hingusan...zaman remaja..zaman hot..zaman cinta cintun..zaman sekolah...uwaaaaaaaaaaaaa banyaknye zaman dah aku lalui..

Lepas ni tinggal zaman aku besarkan anak2 zaman aku berdua2an ngan somi lah kan...emmmm
Korang ingat zaman sekolah korang tak? paling best bila nak amik hadiah atas pentas kan..paling best bila waktu rehat main polis entri, main getah...main nyorok2...paling best bila ikut kengkawan pi rumah cikgu..

Zaman remaja..emmm zaman remaja aku takdelah best mana pon sebab aku ni terkongkong oleh parents yg sangat2 straight...tapi aku bersyukur jugaklah sebab kan ni aku sangat2 suci masa kawin ngan asben aku..tangan aku yg lembut ni tak pernah disentuh org lain...aku tak pernah dating ngan sape2..aku hanya dating ngan asben aku sorang... rugi korang tak ngurat aku tau..hahahahaha

Zaman dewasa..aku tak sempat nak lalui kot sebab aku kawen muda..so, takde masa nak matured2 neh...aku matured lepas aku kawen ngan asben lah...dapat anak satu pon masih belasan tahun...tp aku sukelah sebab anak2 aku sekarang dah besor2...cabaran wooo jaga anak2 remaja...aku harap derang boleh follow zaman remaja aku lah..walaupon aku tak sebebas anak2 aku sekarang aku akan cuba untuk menghalang anasir2 tidak baik dari meracun pemikiran anak2 aku...

Kalau yg kawin lambat tu mesti korang enjoy kan..boleh jenjalan ngan kengkawan..boleh pi tengok wayang..boleh kacau2 org lelaki..ekekeke enjoy je kan kan kan...kire masa bujang ni seronok ye tak..bukan aku kata kawen tu tak best...best woooo hahahahhaa cuma aku rinduuuu..itu jeeeeeee

entri ini tidak ada kena mengena ngan yg hidup ataupon yg telah menempah batu nesan ye:)

~~~adiozzzzzzz~~~

7 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

wuuuuu~ saye rindu saye kecik kecik dapat makan ape je yang saya nak..

dah besar, sakit.. semua tak leh makan :(

nikaviolet said...

rindu zman kelam kabut kejar kuliah..kejar dateline nk anta asgment....hehe rindu zaman kolej....

✿....rossa alina....✿ said...

yela kak..rindu jugak mase study dulu2..wuwuwu..dulu slalu lepak2 mase study..lg2 mase petang2 camni kan,slalu strolling kat uitm tu..huhuhu.. ;p

ashra said...

ala...k.risa ni wat saya rindu jugaklah..
sy rindu zaman sekolah sy,dan zaman sy cintan cintun dgn hubby.

tak sbr tunggu zaman berdua selepas anak2 besar lak kan..(huhu..jauh lagi tuk saya =p)

risa said...

alololo...nape tak leh makan yuyu cayang...alergik eh..jom pi makan meatball ikea jommmm..hehehe

niaviolet..kan kan zaman sekolah jugak beshhh

rossa...akak pon rindu zaman sekolahhhhhhh

ash..kan kan kan...jom nangesh jonn

Krsty Pinky said...

btol..sy pn rindu zaman2 kegemilangan anak dara tu..
zaman bercinta..semuanya indah2 belaka..
i wish i can turn back da time..

Farra Dhelina said...

rindu nak sekolah rendah..rindu nak manja2 dgn arwah ayahhhh...sob sob...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat