Monday, April 25, 2011

~Bos Jahat Bos Jahat (tiru gaya nabil eh)~

Salam semua...

Lambat aku buat entri hari ni...Bos ada kan biasa memang sibuk..
Korang punya kerja macam mana eh? mesti macam2 kan..tak kire ape pon yg kite buat semua pon di kire amanah betul tak...anak2 juga amanah yg ALLAH beri..tanggungjawab tu macam mana plak eh...
Tanggungjawab tu pon kire amanah lah kannn

Adehhh ape yg aku merepek kerepek ni haaaaaaaaaa...Sebenarnya aku dapat new job ni.. eh, bukan bukannnn new task dari bos neh..Bos jahat lahhhh...bagi keroje banyak2..wohoooooo
mak aihhhh melambak2 ye....untuk 5 estates! hurmmmmm makin sibuk le aku neh...
KPI oooo KPI....kenapa kena ada KPI????? sungguh tak ikhlas tau buat keja sebab KPI..

Kerja kan sebab kite minat..kalau sebab nakkan sesuatu macam tak ikhlas plak...tapi zaman sekarang ni org buat kerja sebab nak kan sesuatu rite?? so, macam mana eh...rasa2 aku dah fade up ler...fenin lah feninnn
Kang salah buat kena maki plak..opsss itu dusta okeh...bos aku tak pernah maki aku tau..pandai2 je
Bukan ape, aku suke buat keja betul2..aku suke kalau bos puji aku...sape yg tak suke kena puji ye tak?
Aku memang takut kalau ada buat ape2 mistake...tp tulah..kalau dah terbuat nak wat camne kan...

Korang bosan eh...meh le bosan bersama2...sshhhhhh sat gi aku nak concentrate buat keja eh..
Berangan le ko minah oiii...dah nak pukul 5..*Bos, balik dulu eh..sok baru sambung..hahahhahaha

*best kan kalau dapat jadi bebudak balik...innocent je derang neh...


***korang kalau bosan kat tempat keja buat ape eh?

~~adiozzzzz~~

8 org mintak aku reply komen;P:

Murni Delights said...

tgah bosan, tgah boring kat opis.. otak nie pk bila la nak pukul 5..ngantukla..lapar..mood ari isnin nie kureng ler..

biasa klu bosan kat opis.. survey menu nak msak tak pun blogwalking..he..he.. tak pun brangan2..he..he

cik fai said...

tauu tak pe .
best kan jadi bebudak . :)

kakak , fai selalu online . fai suke tengok youtube .

hihi
^^
baik kan :)

cik ayin said...

waaaa..pink nya budak kecik tu.. :)

risa said...

vill...kan kan kan
kalau tengok keroje banyak lagi buhsan

cik fai...anda memang nampak macam kanak2 ribena:)

forever love said...

COMWI NYA

kAmi dAn mEreKa said...

kpi utk ukur performance. hehe kan kak?
ke kite salah? =)

nuyue said...

nuyue kalau boring merayap jer laaa kat blog2 kwn,lps tuu main game..hehhe..ni tgh mengantuk tahap gaban..lambatnyer nak balik umah...nak zzzzzzzzzz

risa said...

atiq...comeykan dak mia..haishhh

kami dan mereka...ya betullll pandai adik akak!

nuyue...masalahnya bos ada..peh tu bagi keroje mak aihhhh 5 estate punya...5 estate tu ada bape org staff dan exec tu...fensan dua tahun

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat