Wednesday, April 27, 2011

~~Check Belog korang!!!~~

Salam korang...


Sana sini citer pasal blog kena virus malware ke hape nama natang neh?? 
Semak betul lah...macam2 le virus yg hado...dok diam2 dalam tu takleh?
Asik2 nak mengaco je keroje nye...

Jap tadi aku tengok adik sayam dolly molly aku citer pasal jgn masuk le entah ke hape dia merepek..
hahahaha jgn marah ye adik molly dolly...thanks for sharing ye dear...dak molly ada suruh masuk blog sorang budak neh....aku masuk lah kan entri dia BERHATI2 DENGAN VIRUS MALWARE...kat situ ada website yg boleh cek korang punya blog...

Aku nak tiru gaya cikgu BEDAH dalam adik manja tu...dengan spek besor cekak pinggang!!! woiitt korang semua sila cek blog korang!!! ada virus ke idak...kalo ada KASI CLEAN okehhh...kalau idak kite BAKO!!

hahahahha..lepas ni korang boleh bookmark website tu..dan nak lebih safety sila lah scan blog2 yg korang nak masuk tu ye...tak masal2 kang semua org kena virus...haishhhh tak suke tak suke!!!! nanti IT Department tau kena virus...fensan ai kena pack barang2 and get lost! hahahaha sila2 lah ye kengkawan..aku dah check dahhhhhhhhhhhhhhhhh...BLOG AKU CLEAN tauuuu...so, meh datang selalu ye:P


kalo nak cek belog korang..klik gambo atas neh..nanti ada lah kapal korek or kapal selam bawak korang kesinun..kalo ramai sangat nanti kapal boeng 747 datang lah tu...hehehe
"bagi aku sharing is loving"


~~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~~

14 org mintak aku reply komen;P:

Lulu caldina said...

eh yer ke

nuyue said...

udah check..clear

IDAZS said...

tq 4 sharing kat risa sayam

sy dah check td, blog saya clean n clear gitu. hikhikhihkihkik

Puteri Kasih said...

thanks for sharing akak..saya nak gi scan sekarang juga...hehehe

etiey.com© said...

malware nih pernah terkena kat blog saya kak... tp tak tau cam ner hilang sendiri pula menatam tuh.. hhehe

risa said...

lulu...ye lorrr hehehe

okeh nuyue:)

ida...okeh sayammm ekekeke

puteri kasih..cepat2..hehehe

etiey..eh boleh hilang sendiri ye..akak tak pernah kena..tadi kawan akak cakap dia terkena..screen dia terus putih je..adehh takut aihh

Amiera Hilton said...

owh clean blog akak. boleh la datang rajin rajin lagi. hehe :)

Ujang9897 said...

nak cek jap

Izzuddin Fauzi said...

good tips... tp biasanya bila ada malware browser terutamanya firefox n chrome akan sekat... walau cm tu pn ad sesetengah web yang clean pn detect x clean... cam Tun Dr Mahathir Muhammad pnye blog... chedet.co.cc

Ok, discover n share :D bagus tu :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

risa said...

amiera..thanks for supporting me dear..mmuuaahhhh

ujang...pi check cepat..hehehe

en9..akak belum habis terjah belog awak tau..banyak tips kat situ..thanks for sharing dear

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nsb baik blog kakak vougey togey ku clean hehehe..buleh la antar ciklat tiap2 ari ;)

hurmm tgh ngantuk smbil kena paksa jadi sindaleleh lipat baju nih..
eh apsal terngadu kt sini ahahaha
penyakit berjangkit ni lalala~

Ila said...

dah check dah..clean...mekacih

Nora Shahaira said...

em..sy dah cek dah cikgu..tak de virus pape pun maupun h1n1..minta dijauhkanlah...
err..ada org promote blog ni kemas..sy pun jenguk...memg terbaik..setuju...selesa mata memandang..bilalah nk pandai buat blog macam ni..kena lebih blaja lagi ni

padlie said...

blog saya masih suci :)
kalau x sia2 beli lesen kaspersky.. bako kaspersky lak hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat