Thursday, April 14, 2011

Contest baby CHOMEL!!!

Salam untuk entri ke berapa eh....adehhh lupa sudaaaaaa


Aku nak mintak tolong korang vote pada GAMBAR 23 ye...ni anak adik aku ler...comel tahap gaban neh..sebelum tu aku tunjukkan gambo2 dak comel ni yg ado dalam simpanan eh....

Ni antara gambo2 yg menikam qalbu aihhhhhhh irfannnnnnnnn makngah sayang kamu!!!!


 comel kannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!

 baru 9bulan dah macam jejaka idaman malaya!!!!!!!!
 huihhhhhhhhhhhhhhhh cair iman tengok senyuman dak sorang neh wow weeeeee

korang kena klik gambo ni ye...jadi follower kakak shiela tau..lepas tu vote no 23

ni lah gambar yg dipertaruhkan!!!!! sangat2 gojessss!!!!!!
thank you so much pada2 yg dah vote...mmuuaaaaahhhhhhhhh
kalau korang nak klik kat sini pon ok jugakkkk...nanti heli bawak korang kesinunnnn JANGAN LUPA VOTE FOR NO23!!!!!!

~~adiozzzzzz~~

5 org mintak aku reply komen;P:

Hazrina Erin said...

comel nya!!hensem lak tu..da besar mst lagi hensem~^^

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

NUMASARA HANA said...

comel nye....

ni yg tak sabar nak jadi mak ngah jugak ni....

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : SaNGaT CoMeL!!!!~ Nak CuLiK Je aSeNYeR... HuHu!`

risa said...

erin...comelkan budak kecik tu..haishhh

lulu...thanks for tagging me dear

hana...tunggu kakak besalin ye...syioknye nanti bau baby:)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat