Monday, April 18, 2011

Lamanye tak main!! erksss

Salam again pembaca2 blog...

Hahahahaha...ape korang pikirin tu??????? hamboiiiiii otak kuning pepagi ye
Aku cakap pasal game kat FB neh...adehhh lama sungguh aku tak main dah...
Udah malas sebenornye...buat aku takde masa!!! takde masa nak berblog!! kan kan kan

Dedulu aku main sebab nak release tension....sekarang lepas aktip blog aku lupa sudaaaaaaaaaa
Bila masak2 asik busuk...tanam2 asik mampussss...hahahaha lantak pilah...bukan dapat duit pon kan

Korang nak tengok game ape aku selalu main????? jeng jeng jengggggggggggggg

*
*
*
*
*
*
*
*
farmville in da houseeeeeeeeeeeeeee
hahahaha kering kontang sudaaaaaaaaaa malas aihhh macam2 dia suruh aku mintak2 kat neber..huahuahua
game ni dah level 86!! rasanya sampai 100 kot....bye bye

yang ni plak citiville...adehhhhhhhhh sayang jugak neh
dah level 60...sekrang pon macam2 nak kena complete goal
malas aihhhhh...bye2 dear


yang ni baking life...pon aku dah malas okehhh
dah level 68 neh..ish ish ish tegar sungguh memasak
padahal real life ni aku malas okehhh hahahaha
bye bye to all my neber


ni cafe world!!!!! game paling aku suke dan level paling tinggi neh
dah level 223 okehhhhhh
hahahaha gilossssss fensannnn kalo kat rumah berjanggut2 nak tunggu
haishhhhhh bye bye jugak lah..kalo ada masa aku jenguk eh

**korang men game gak ke???
fanatik ke suke2 eh...aku ni bukan leh percaya..sok2 bosan berblog aku ketagih balik
hahahahaha....

~~adiozzz~~

8 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahaha... akak ni! comell..

ehhh.. blog akak dah jadi baru. sape buat?

risa said...

ekekeke...yuyu sayammm cik bulat yg menawan tu le buat...fenin akak dok godek2..anyway, thanks jugak kat yuyu sebab pening hari tuh:)

liyana said...

mak aii..akak ooi. cw sampai level 223. mcm x caya aje. Nih sekang x main game dah pasai dah ada hobby baru ye. Dok update blog aje ye. Bagus jugak tu. saya jugak dok ketagih main game aje ni ha. Bila ntah nak buang tebiat tuu.

faisal apardi said...

perrhhh kuatnya main game dlam fb..haah dulu aku pun mcm tu gak..skng ni malas la main game..main blog lagiiii bbbeeesssstttt.......

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mmg tak penah main semua ni sb x minattt dgn game.hihihih..

risa said...

yana...banyak sangat browser nak kena bukak...jadi lembab aihhh hehehe

faisal..tulah kan..sampai masa mesti kite rasa boring punya;)

nuyue said...

nuyue main jarang2..time boring nuyue main ahhh..tapi dah byk game yang nuyue say bye2..xkuasa ehhh nak layan kesemua...mcm xder kerja pulak yer..

BuDaK PeGheLiH said...

mak aii... byk btol game die main... hakhak.. tp tu la kan.. lvl makin tinggi mcm lg byk masa kna spend kt situ.. byk keje nk kna buat.. tu yg jd mls da nk main..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat