Wednesday, April 27, 2011

~BOSAN~

Salam korang semua...

curik gambo pakcik goog!!

Apesal semua mendung je hari ni? apesal semua rasa hambar?? apesal semua cam tak bermaya? apesal semua macam tak hepi? apesal???

Mood nak ber FB dah lama kelaut!! main game???? lagi le ke utopia dahhhh..ape aku nak buat neh
BOS takde...tapi ada keja cam malas nak buat...pi blogwalking cam tak semangat...emmmm

Bagi idea lah korang oii...ape aku nak buat neh???? mak aihhhhhhhhh BOSANNNNNNN!!!!

Nak pi belek gambau lama2 lah sat...peh tu nak makan, makan , makannn yeayyyyyy

23 org mintak aku reply komen;P:

Ieda Al-Habsyi said...

bosan g tido aje, kalo ieda camtu, ahhaah :)
Perghhh...macam tak caye je aku taip macam ni

ramizah said...

betul la kak..harini terasa semua hambar je..bawak keta rasa lengang dan sunyi...duk ofis bos takda..takda mood juga nak buat apa2..makan coklat jom!!! heheh...saya lepas baca entri akak terus beli coklat banyak2 semalam..dah lama tak makan coklat..patut la mood hambar je..hihi

liyana said...

saya ingat saya sorg je alami kebosanan hari ni. rupanya akak pun cma ye? keje berlambak tapi takde mood nak buat.nak tulis blog, takde idea jadik saya jenjalan sambil baca N3 akak aje nyer ye...Ni pon salah satu keje jugak kan?? keje ngomen orang. hehe

cik fai said...

adess -..-'

sama la kita kakak oi .
fai pon kemain malas ni .
muka dah kat atas table je ni .
waaa... hujan hujan macam ni . mood pun join jugak .

hmm .

aizamia3 said...

oo.. akak bosan ek.. meh kat sini

1 2 3.. akak telah ditag..

http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/my-lifes-story-blog-first-giveaway.html

zuwaidah said...

bosan yeeee...meh ler sini, kita makan piza ke, secret recipe ke, subway ke, acara menternak lemak mcm cik epal kata hehehehheehehe

mazz said...

akak pun tengah bosan ni...
rasa mcm nak balik jer...
kalau ada sara memang tak bosan punya!!
jommm risa kita pi mkn!

ayu said...

ayu dah imbau dah kenangan lama...tu diaaa...15 tahun yg lalu..hehe..gara2 bosan gak..

etiey.com© said...

apa nak buat? tidooooooooooo... hehe

nuyue said...

nuyue pun mls + ngantuk giler...xder mood nk buat kerja

ashra said...

hehe.btul2 bosan ni =p

Adinda Amy Sensei said...

bosan dalam sepi!

risa said...

ieda oiii..kalo tido kang mau2 ada campak aku kuar pintu tu kang heheh

ramizah...ceklat akak tinggal kat umah!!!!!!!! uwaaaaaaaaaaaaa

risa said...

liyana...bagus tu idea..dah cuba blogwalking tetap buhsan!!!

cik fai...eh sudah tukar kah? ekekeke
sini pon hujan lah dear...adehhh

risa said...

aiza...adehhh sat akk pi terjah:) thanks dear

kak zu..saye ni dok dalam estate camne nak jenjalan..huwaaaaaaaaaaaaaaa

kak mazz..dah makan tadi dah...dah pi lepak2 ngan member opis..ni mengantuk sudaaaa

risa said...

ayu..heheheh 15thn tu? haishhh baru lahirkan anak pertama kalau akak tu:)

etiey..takleh tidor kang ada tukang sampai kat bos..huhuhu

nuyue..hehehe awak tu malas sebab ada isi kan kan kan

ash..kan kan kan bukan akak sorang je kan

adinda amy...bosan dalam sepi??? sini memang sepi...huwaaaa

Maya Mayana said...

saya sdg bw n jumpa blog ini...tertarik di sini...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hep hep mak tiri dtg betulkan spek smbil cekak pinggang!

apa pasat buhsan..oo kite lom kiss kamu ke kakak lolly?
muahhhhhhh
busukkk..iyeks.. ;D

tadi makan petai ke?
lalala~

risa said...

maya..thanks sudi singgah ye

risa said...

oit dak molly...sesuka ko je nak kiss aku eh..belum gosok gigi pas makan tengahari tadi neh...hahaha
bukan petai le wehhh..belacan okehh

Miss Tira said...

Cuba try main game Travian. Masuk kat URL Travian.com.my ... Dekat situ puan kena buat kampung dan cari persekutuan. Kat sana ramai kawan. Kalau kita kena serang nanti kawan tolong. Kalau kawan kena serang kita tolong. Huhu. Kena sabar main game tu. Tira pun main gak. Hehe.

Lulu caldina said...

samalah kak, hari ni mcm nak tido jer..malasss...dari pagi tadi, dalam kepala, BW blog kak risa...tapi tak juga buat...huhu pemalasnya...tapi kat sini memang mendung..ada kaitan ke?

risa said...

Miss Tira...thank u so much dear!!
nanti akak nak join lah:)

lulu...kan kan kan akak mendung ni sebab dak lulu tako dedahkan identiti neh:)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat