Friday, April 1, 2011

Segmen : AKU TAK SUKA .. AKU TAK SUKA LAA !

Salam semua...entri keberapa ni ye?? korang kira lah sendiri hehehe

Seperti biasa aku nak menyibuk kat segmen en ben neh..hehehehe jom korang semua..klik kat banner ye..anda akan dibawa terus kesinunnnnnn:)



1. Sila letak header Ben Ashaari Blog ..(udohh)

2. Tajuk .. BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! dan linkkan ke entri ini ..(udoh jugakkk)

3. Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS .. 

mestilah tak suke!!! sebab tak tau sape dia..kewujudan dari alam mana?? manusiakah hantu kah??? kalau dia post bagus2..dia tu bagus ke?? kalau dia post maki hamun dia nak kena bom ke (eh, susah nak bom le sebab tak dikenali)..memang PANTANG nenek moyang aku org yg suke dok dalam selimut neh..kalo berani tunjukkan diri le..wek wekkkk sila muntah kepada semua anonymous
4. Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan .. 

takde pengalaman...pasal takde lagi org terjah guna anonymous (ape ke susah nak sebut haishhhh terbelit2 lidah cantik aku lahhhh) ade lah dua tiga org yg tak dikenali mengomen..tapi semua letak nama sebab derang takde blog kan macam ~~sipolan-adikmu...macam tulah lebih kurang...cuma ada lah tengok beberapa blog yg pernah kena komen dari mangkuk momos neh...siap maki2 le bagai...sian budak tu..tak baiklah buat macam tu..kalau ikhlas nak komen sila2 lah letak nama anda ye..tepek sekali gambau pon boleh..sekiann

5. Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

ape yang korang dapat dengan mencaci maki org ye?? gold medal kah?? nama?? or what?? balik2 korang yg sakit hati kan?? ko maki org ko dapat le dosa berbakul2..org yg ko maki tu dapat le pahala berkoyan2...tak yah le maki2 org..buat le benda2 yang baik2..jadi speaker dewan undangan negeri ke..jadi pendebat terhebat ke..lagi bagus kan...daripada dok maki2 org tu lebih baik ko pi buat cengkodok pisang..lagi sedap..(mood tengah lapau giler) mmuuaaahhhh moralnya..sape yg maki2 org tu nanti lidah kena potong!!


sekiannnn terima kasih...wassalam



~adiozzz~

14 org mintak aku reply komen;P:

Hazrina Erin said...

akak..sy pun xde pengalaman..tp ade pengalaman jd anonymous tu!hehehe :P

haRis kaiTo said...

singgah... :)

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Nisa' Pasir Gudang said...

kite pun tak pernah kena komen dgn anon

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Yaya^Pink said...

kak,jum ajak husin ngan usop g bako je incit anon..ahahaha

Tina Othman said...

haha tembak je org camtu..nyorok di balik nama cik anon..

YanaMIB said...

haha sy pn lom ada pengalaman dgn anon =)

nabihancakap said...

bagus la xder pengalaman.. sy dah terkena. jadi.. sabor je la

ekeke.

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari BA punye segmen...

katakan TIDAK pada MAKCIK PAKCIK ENON!!!!hehehhe

risa said...

hazrina..owhhh awakkah tu yg jadi mak enon?? hehehehe

haris..thanks sebab singgah!!

nisa..akak ada gak anon komen tapi akak kenal..hehehe

lulu cayang..betul tu..kalo yg ok kite ok gaklah kan..kalau idak tu grrrrr

yayaaaaaaaaaaa...jom kite bakooooo

tina..kite suruh buniyan sorokkan dia nak? hehehe

yanaaaaa...datang jenguk jugak ye..terima kasih ye lalingggg

nabihan...sabo ye sayanggg nanti akak cakor muka dia..hehe

nadiem..yeahhhh jom kite gogok molot dia;)

pRiNCe said...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

... said...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon ni suka datang bila kita buat entri yang boleh buat dia dengki

hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

Farra Dhelina said...

so far belum lagi..mtk djauhkan...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat