Tuesday, May 3, 2011

~Blur~

Salam korang semua..........salam satu Malaysia..hehehe satu mesia ke? bukan berpuak2 ke kite neh..
oppssss...

Okeh...hari ni hari Selasa..minngu pertama bulan Mei...dan hari kedua..tapi aku baru buat entri pertama..
Dua hari tak online...dua hari tak ngadap lappy sebab nak rehat kan mata cantik ai okehhhh..
Sekarang aku tak tau nak mula dari mana...korang ingat aku lagi ke idak??? mencikk tauuuu!!!

 mata ni cantikkan??? suci neh...anak dara paling kecik ai...ekekeke..nak kasi fresh mata aku jap ye

Sori guys...dah dua hari tak blogwalking...no entry, no segmen..nothing!!
Aku nak buat keroje lah dulu..kang aku buat entri lah ye...mana aku pegi duahari neh...mak aihhh ade ke yg nak tau...perasan kannnn....takpe, korang tak nak tau sudah...aku nak tulis jugak..sok2 anak2 cucu aku tak tau mana aku pi dua hari.....hahahahaha kalau panjang umur lah yo....

kasi renggang jari gemok2 aku ye:)

Cukup lah entri terkezut dan blur neh...aku nak renggangkan jejari halus ku...eh, dah macam kakchik plak...ekekeke..kasi renggang otot..kasi segarkan mata..kasi bersihkan pala otak aku yg beku jap ye..
Memang aku dah tak tau dunia cyber sekejap neh..ape kabor le korang semua ye..harap2 semua sihat2 dan segar bugar ye....AMINNNNN

Okehh..karang aki keep in touch ngan korang..mmuuaaaaahhhhh selamat bekerja guys!!!



 ~~adiozzzzz~~

11 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

tak leh jadi ni! mata anak dara akak lagi cantik dari mata saye!! T_T

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

muahhhhhhh kakak!
euwww jari pakai inai..teringin ler tu nak sanding lg..nak pakai juga ehehe ;D

mata anak kamu sesuci lebaran sungguh..

slmt bekerja ya..tarik nafassss~
oop jgn kentut merata2.. ;D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kak risa,
tq atas perkongsian akak...fiza dah buat pasal bloglist tu. hehehe... mekaceh bebyk ye kak...

nuyue said...

akak tgh blur yer..nuyue lagi laa blur..heheh

etiey.com© said...

ADUHH JARIMU YANG MONTOK! HEHEHE...

Lulu caldina said...

yang penting sihatlah tu kan???ngee..

risa said...

yuyu..hehehe chantekk kannn cam akak yuyu:)

adik molly: hamboiiii mata bebudak biasalah tu sayammmm:)
pompuan memang sukakan kecantikkan okeh...ellehhhh ai tau u tengah mood romantik gitu kannnnnn

fizah: udah berjaya eh...well done!!

nuyue sayammm...awak tu blur ada makna..hehehe

etiey: kan kan montok kannnnn..adehh

lulu...yah!! sihat sangat2 thanks dear:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

huargghh....regang jadi hulk kat office nih!kekekekeek....benci asyik buat keje org jek! :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak dtg jengah sini lagi..dah mamam ka?

wah wah..ari ni slow je hapdet ni..mood lom mari ke?
tehee~

risa said...

izwa...mak aihhh blur sedunia kah?

molly sayam bucuk..sebuk lah kakakmu ini...sok bos nak meeting..tengah prepare katanya..hampeshhh

aizamia3 said...

buat regangan jari2 untuk bw..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat