Monday, April 4, 2011

~Mood Busy Activated~

Salam korang semua.........

 ehsan pakcik goog!!! tapi aku takdelah sampai macam tu sekali kan kan kan

Aku sibukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...sangat2 sibuk
Mood nak menulis sangat2 banyak!! idea mencurah2 bagai dicurah ke daun keladi..
Mencikkkkk!!! kenapa boss takmo cuti setahun...hahahaha senang aku nak mengulor dalam blog neh..

Bos udah balik bercuti tau..so, aku akan menjadi sibuk seperti selalu...boleh jeling2 je neh...
Apekan daya...aku hanya kuli biasa saja..so, kena jaga periuk nasik le kann kannnn....Korang semua jgn tinggal daku eh...aku ada ni...suma tak dan je nak blogwalking....aku kena adjust timing sikit baru boleh nak berblog seperti biasa...

Sangat tak suke okehhhhh

P/S..korang semua boleh komen tak blog aku neh..lembab lagi ke idak eh..ok ke idak aku buat simple je neh....komen2 anda sangat2 dihargai ye! thanks


~adiozzzzzzzz~

4 org mintak aku reply komen;P:

zuwaidah said...

hehehehe sama ler dgn kak zu nih, sambil blogging sambil buat keje. anteee bos tak ada je...terus buka blog.

kakchik@ella said...

kc pun pagi tadi tersgtlah bz nya, mengejar dateline ... mengejar masa.

♥ Mrs.Eady ♥ said...

umh baru cantik la :)

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/ga-ourkizunastore.html

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat