Tuesday, April 19, 2011

~Aura positive dari YUYU~

Salam kepada pembaca yg sedang membaca dan suke membaca...teruskan pembacaan korang kerana memabca tu amalan yang mulia....hehehe

Sila teka berapa banyak tulisan BACA diatas!! opsss hadiahnya dapat kisses...erkss, takleh copy2 ayat org lah takmo2...itu ayat yuyu selalu buat....TERHARU ni...seyessssssssss

Dak yuyu buat entri untuk ai tau!! tak sangka...alahai..takde ape pon yg aku bagi..cuma small goodies sebagai tanda hati ku yang sayang ngan budak kecik neh...yang lain2 pon aku sayang gaks...cuma dia ni lebih sikit lah kannn sebab dia spesis MANUSIA paling comel...hahahahaha

Sekali entri tu kuar...HAMIK ko....ini yg aku dapat!!!!!!!!!!!!
**P/S~akak ni takdelah penyayang mana pon yuyu aihhh...biasa2 je...aura positive datang dari kakak2 yg ai sangat sayam tu, kalau kakak2 tu baca harap sangat meraka berdua tu dapat terima akak ni seadanya.nak mintak lebih2 banyak plak kekurangan akak neh...terima kasih yuyu sebab buat entri untuk akak...sob sob sob

sila besaukan bijik mata tengok part nombor tu ye...38!! okehhh 38 org sedang membaca dengan tekun...38 org je lah ponnn bukan 38ribu...bukan selalu dapat:)

Ingat ye adik2...entri sebelum ni aku ada bagitau AURA POSITIVE...so, akibat aura tu aku memang sedang positive ngan semua org...tak kire org tu MARAH ke BENCI ke...aku tetap sayang semua...korang semua nadi blog aku neh...takde korang takde sape lah yg nak baca...kan kan kan

Korang semua aku selalu quote kata2 ni kat sape2 yg ada menerima musibah atau berita2 yg tidak baik
"SESUNGGUHNYA HANYA ALLAH MENGETAHUI APE2 YANG TIDAK ENGKAU KETAHUI"
Korang semua...aku bukan propah tau...KENALI le aku dulu baru korang tau sape aku...


~~adiozzz~~

16 org mintak aku reply komen;P:

IDAZS said...

tau dah kak risa sayam semua, tgk gamba profile Fb pun dh tau.

kak td saya buka ada 42, tp x printscreen :)

Jayllytaa said...

buat baik di balas baik....
betol kan... ^.^

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahah.. akak ni! mengade la.. malu saya.. ala. tu je saye boleh buat.. ape lagi na balas dengan petang yang sempoi bersama Teh BOH tu ^^

akak ni..

ehh.. tadi saye tengok ada 53 :( ingatkan akak perasann..

Pendekar Berkuda said...

wah....sempat lagi jalan ke sini...pastu nak ucap..thanks sebab komen kat blog ari tu yea...

cik fai said...

fai pun sayam semua orang .
kita kan 1 malaysia :)

kamek sayang sarawak :)
tetibe -.-'
pengaruh tb3 . hehe

NoRa DaDiLLa said...

walaupun x penah jumpe k.risa tp saye dpt rasekan aura positif k.risa 2 dan dpt rasekan k.risa seorang yg sgt baik! =))

salwaismail said...

hi tuan blog
:)

Cma Shiema said...

hehe..salam kak risa..cma dtg jenjalan kat cni..
beshye ade blog review..dpt 38 on9 user plak tu..
tahniah...

risa said...

uwaaaaaaaaa...ida, thanks le dear..sapelah akak neh

jay...betul tu dear..jgn sesekali buat jahat..kalau nak buat tu fikir2kan ye..ingatkan diri akak jugak neh...akak pon pernah tersilap:(

risa said...

yuyu dear...akak org biasa2 je..suke nak berkawan ngan sape2 org cakap kite ni semua ada aura kan kan...so, akak nak tumpang aura yg baik dari yuyu tu..boleh kan dear

risa said...

pendekar???? wahhhh datang blog cikai neh?? ish ish ish terharunye:)

cik fai: kalo akak nak datang serawak tolong guide ye:)

nora: alolololo jgn lah buat akak nangis..akak ni takde lah baik benor..nakal banyak tau;)

hai salwa...wink winkkk

risa said...

cma...tulah kan...cam mimpi plak ada org nengok blog akak tuh...emmmm thanks semua ye

www.fierapirot.bolgspot.com said...

salam singgah and follow dari blog kak yuyu..sebab jeles kak yuyu dapat minum teh lepas tu xajak kite....huhu..rase nak g rompak teh boh kt umah kak yuyu pulak...hohoho..=)

http://fierapirot.blogspot.com/

FariehanIbrahim [LBC] said...

sggh dri belog cik yuyu..
wahhh! aura tu yg pntg. :DD

keep it up sys! (:

storyfromme said...

femes da akak.hehehe :)

CikBulat said...

hah ! okeh la. cb ta pernah smpai 38. pernah slalu 3 je :( waaa!!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat