Thursday, April 21, 2011

~Meeting for Nothing?~

Salam semua....

Pagi ni sangat sejuk dan sangat nyaman...
Takde sarapan untuk pagi ni okehh...aku sebokk!!

 curi pakcik goog punye gambo:)

Aku tak paham le meka2 neh...satu bulan bape kali nak hadap meeting eh? sekali udah le..
Dah lah tu, org2 yg sama pon masuk dalam meeting tu kan kan kan...menda yg sama gak derang discuss

Korang yg ado masuk2 meeting ni buat ape eh..bosan tak? mesti sakit kepala sakit mata sakit tengkuk dan sakit macam2...oklah...nak siapkan ape yg patut..get ready dengan tembakan2 yg tak sepatutnye nanti...

Hapdet ke neh? ekekekeke...aku senyap sekejap eh..pastu aku datang balik nak blogwalking..
oppsss blogwalking ke? asik2 blog yg sama je aku masuk...hahahahaha nak buat camne kalau dah kena candu dengan derang2 ni kan kan kan...kalau popular mestilah sebab bagus..kan kan kan

Selamat bekerja kengkawan...takmo curi tulang ye...karang tak berkat gaji..oppsss!!!

~~adiozzzz~~

11 org mintak aku reply komen;P:

Shiela Firdaus said...

saya paling tak suka meeting , sya cuma suka blogging!!

Dekcik said...

selamat bekerja..hehe..
mula kan ngn ceria..

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

cik fai said...

kan kan kakak . bosan kan kalau ada meeting . kemain panjang masa dorang ambik kan . tak de lah penting mane pon . hihi ^^

selalunya kalau fai dalam bilik meeting kan , fai suke men conteng conteng . lukis gambar lidi . boss tengah bercakap. hahaha :)


selamat bekerja kakak :)

oshin-jamel said...

morning kak...tulisan akk dekat tepi x nmpk la....tepi belah kiri...mkn dek line tue kot..hmmm....

nie email sy:noris_dj@yahoo.com

Ila said...

tak sukernyer meeting...tak suker

Myluv-Sylvia said...

a ah.. mencikk tul bila meeting tpi discus menda yg sama. lagi teruk kalau dpt pengerusi yg boring. pepun.. klu ada meeting kat tempat syl sure ada makanan. tu je yg menarik di mata syl. hahaha.. layan makannn...

LuN@_aiDi said...

Tqvm k.rissa dtg melawat kami nun jauh di N.Zealand^^
nnt dtg lg yea=)) thanks sist^^

risa said...

kakaksela: yeayyyy meeting?? bosan!! kan kan kan

dekcik...hehehe sat2 ai pi terjah nooooo

cik fai...alalalala saje je kan..padahal ade je lappy..ngulor jugak kannn

oshin sayammm...hamboi2 bagi alamat kat fb akak nun..hehehe

ila: kan kan kan TAK SUKE!!

myluv: kat estate ni makanan limited lah dear..apo yg ado je lah:)

luna..seronoknye dok negara orang kan kan kan

etiey.com© said...

meting sangatlah mengantuk

risa said...

kan etiey kannnnn:)

Lulu caldina said...

hoho...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat