Saturday, April 2, 2011

~Blog under construction-by sikupu2 kecik~




Salam korang semua...

Maybe aku tak dapat nak hapdet blog dua hari ni...masih menunggu buah hati pengarang jantung mengedit blog aku neh...terima kasih daun keladi ye yang..

 

Anak itik pulang petang
Anak ayam pulang pagi
Budi dan jasamu akan kukenang
Harap2 dapat bersua satu hari nanti

Alamak..on the spot punya pantun..ok jugak eh...hehehe

*aktiviti kesibukkan hari ni nak pi terjah kenduri umah MIL ..selain aktivit makan dan makan dan makan ada jugak aktivit gossiping yeahhhhh..dah lama tak jumpa ipar duai neh-jumpa lagi ya!


P/S Untuk sape2 yg dah berjaya print screen tu nanti aku umumkan hadiahnya ye...tungguuuuu!!!!!

~adiozzzzz~

3 org mintak aku reply komen;P:

mizzkechique said...

besh ada org editkn...huhu

Farra Dhelina said...

wahh msti ctk cam si kupu2 nnti..

risa said...

mizz..masih tunggang langgang ni rasanya..adehh

farra...sikupu2 tu je yg cantik..akk ni yg hampeshhh..tak maham2 nak edit camno

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat