Friday, April 22, 2011

PINKY MOMMA... daku memang pelik sikit


Salam korang semua....jom kite meriahkan segmen si ibu pink neh...ekekeke
First time aku join segmen golongan ibu2 macam aku..ok kan? korang nak join?? jom jomm
Untuk terapi weekend ni yeeeee:)


korang klik kat header ibu pink ni ye..karang kapal selam pink2 bling2 datang bawa korang pi sinunnn

hahahahaha memula aku nak gelak jahat dulu...gelak ala2 Raja Norbaizura dalam Mantera Anjasmoro tu...
Ape yang pelik pasal aku eh...emmm aku rasa aku takde perangai pelik kot..semua perangai biasa2 yg orang lain pon ado...tapi kannn aku nak share gak le...tak kira lah korang nak gelak ke..nak muntah darah ijo ke putih ke...lantak le kannn...semua org pon ada kepelikkan masing2..ye tak????

Korang nak tau ke?? saspen sikit eh...sat2 aku nak flashback..eh, mana de flashback2...aku kan memang sellau buat menda neh...hahahhaha kantoiiii
ok...sat eh....aku bagi korang nengok satu menda dulu ekekekeke jeng jeng jenggggggggggggggggg

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ape ni ye kengkawan?????????????? sebut betul2 ye...NYAMUKKK
ngeeeee ngongggggggg...eeeeeeeee ngeeeeeee
hahahhaha aku suke pukul nyamuk!!! suke picit atau lebih sadis aku penyek2 sampai lumat peh tu kannnn aku buat ape korang tau....hahahahha
AKU CIUM! ekekekeke aku suke cium nyamuk lepas kena penyek
SEBAB??? entah??? tak tau lah..sedap beno baunye ngalahkah bau perfume estee leuder hahahaha
udahhhh!!! itu ajelah..malas nak layan si ibu pink neh..mesti tengah sakit perut gelakkan aku tu cettt!!


~~adiozzzzzzzz~~

21 org mintak aku reply komen;P:

Shiela Firdaus said...

eeeiiii..tanak salam Risa..kat tangan ada belen badan nyamuk kene penyet!!

leeza said...

cium?hee..peliknye:D

SANDRA AZWAN said...

Salam..thank you sebab follow blog Sandra...;-)

Myluv-Sylvia said...

hahaha.. kak.. cam lebey kurang je kita ni? syl pun dah buat entry utk join. :)

oshin-jamel said...

mmg pelik akk nie...miahhahaha!!!!!sah best kan bau die+cmpur drh kite tue..hehehehhe!!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha penyayang nye hamba Allah sorang ni wuwuwu..
yg ko cium dia tu nape?
syg bonar nampak ehh..adoiii yang ko mmg peliks k ;D

Amyna said...

hehehe!! sampai cium na... sungguh pelik.. myna setakat penyek jerk...

Ila said...

hahahaha..memang lain dari yg lain tu

rara pinkmafia said...

alaaaaa akak ni kelakar lah...sian nyamuk tu di lenyek2.nasib akk tak blender.bukan bau dye ada bau darah ke?

risa said...

kakakselaaa..ape barang nak salam2..ai terus terkam u kak!! tak pedulik tau:)

leeza: kan kan kan pelik kan:)

sandra?????????? wow weeee thanks dear datang belog ai:)

oshin!! ini yg belum sempat isap darah le!

syl: hehehe sila2 akak suke neh

risa said...

Myna: cuba cium..wangi tau!!

pinky aka dolly molly;P aku cium sebab syiok wehh..hahahaha

ila: terbaekkkkk

rara..blender lumat benau di penyek dan lenyek..best!!! hahahaha

etiey.com© said...

terbaek plus kelakar... :p

Chempaka Sari said...

oh masuk ke contest ni hehe. saya tak layak sob sob...mesti tak menang saya

risa said...

etiey: hehehe jom gelak jommmmmmm

chempaka sayanggg..ini bukan kontes..ini segmen sape2 pon boleh join..nanti ibu pink tu review blog mu dear..jommmmmmmmm

nurul nadia nasir said...

haha cium?ngeee sangat pelik..first time dengo cter cmni..nk gelak sampai golek2 kerr..haha

eyna azmi said...

cium nyamuk ..adoi ..biar betollll..
mentang mentang nyamuk tu kecik .... dipenyet penyet nye nyamuk tu ...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak lolly syg..utk kamu ni ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/lepas-u-geget-ii-ciom-u-pulakmeoww.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

bahagia si nyamok mati lepas kena penyek akibat selepas itu dicium .. wahkahkah!

Far8 budak baik said...

hahaha suka sgt..
cium ar lagi nyamuk tuu..
kah3..
first time sini hehe

fazilzura said...

mak aiii , dh penyet2 pehtu cium ? besh ker bau nye ?

* blog nye nye munge cm en pinky momma nye munge lew..

*** salam kenalan dari fazilzurakil

Miss Tira said...

Hahaha, kena cium ke? Ada bau ea? Nanti Tira nak try laa cium. Hahaha. Eww.

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat