Thursday, April 21, 2011

~Masa Berlalu~

Salam semua...entri kedua hari ni

Masa berlalu sangat pantas kan...tak rasa pun dah hari kamis...cepat betul
Rasa2 nye baru hantar my mom ke airport nak pegi umrah tu..semalam dah balik dah
Hmmmm...ada jugak yg kata lepas tsunami kat Jepun tu masa tercepat sedikit...tadi pagi pukul 6.45 pon dah terang benderang...sampai cakap ngan anak bujang aku tu "CEPAT lah abang putra!! dah siang ni, kang loceng dah bunyik!!!" sekali tengok jam...laaaaaaaa belum kol tujuh pon..adehhh

Semalam lepas balik keja dan amik anak2 aku terus ke umah MIL...tengok dia tengah kepenatan katanya kaki bengkak sebab tergantung kan...siannn..malas aku nak kejutkan..
Tapi korang tau le mulut HARISA neh...datang umah org kalo tak buat bising memang tak sah le kan...ekekeke
Maka terbangun le org tua tu ngan muke penat dan terhoyong hayang dari dalam bilik...alahai mak mertua ku..penat ye mak..emmmm gitulah org tua2 kan..walau dah pernah ke tempat suci tu..masih nak pergi lagik dan lagik...insyaallah aku pon nak kesana jugak...

Here we gooooooooooooooo...sekali dapat le ole2 dari Madinah kann..paling aku suke menda ni ler...
hehehehe ape dia?????? INAI aka HENA....yeahhhh terus tenyeh ye..meh nengok kecomotan yg aku dah pedajal dak mia....adoiiii sibuk dia nak makai sampai tak kasi org sentuh dia takut inai tu hilang..hahahaha

 comelnye tangan dak mia kan kan kan...emmmm dah besar dah

 tak sampai 5 minit je dah oren hehehhe

 ayohhhh...dak mia conteng kuku2 mama dia ayarkkkkk comot sehhhh

 belum sempat cuci dak mia tak kasi cuci katanya nanti ilang...ekekeke anak ooo anak
opppsss...jgn marah eh aku letak gambo kaki aku yg kematu neh:)

*korang semua suke berinai tak?? aku suka sangat sebab nampak sweet je:P

~~adiozzzzz~~

16 org mintak aku reply komen;P:

Shiela Firdaus said...

RISA!RISA!RISA!

Nurul Fazreen said...

inai kawen di ibu jari kaki pon x ilang lg ni kak..hehe

-REEN-

Murni Delights said...

vill mmg suke berinai..he..he
rasa cam smgat baru..cam pgantin baru..he..he
klu g mne2 org tak tnya anak ke org tnya bape bulan dh kwin...he..he

Nurul Fazreen said...
This comment has been removed by the author.
Myluv-Sylvia said...

syl suka kalau time keje masa bergerak pantas. tpi klu time cuti nk kasi masa slow sikit. muahahaa.. boleh gitu? erkk.. dak easter pun suka hena. bnyk kali dia pesan soh beli. kat taska, teacher dia slalu bubuh hena kat kuku dia. mesti nk kasi budak2 dok diam kann?

Farah Shamsudin said...

fara suka berinai.. elok untuk kuku kan..

cik fai said...

kakak guna inai ape tu ?

fai suka jugak pakai inai , tapi yang merah lagi cantik .

fai suka buat inai sendiri , lumat dengan nasi , air asam .daun inai .
hehe^^ cantik merah dia tapi kena tunggu lameeeeeeeee banget . :)

risa said...

kakakSHIELAAAAAAAAAAA..hehehe

reen...inai ni sekejap je yang..ala yg colgate tu:)

vil...hahahaha kalo dak mia apelah derang tanya eh

syl..memang diam sungguh budak tu...kusyuk betul masa boh inai tu..hehehe

farah..betul betul betul!!!

cik fai..alahai akak ko ni mana de masa dik non nak buat yg ori tu..hehehe ni ready made punya..kasi balun!!

Deqna said...

hye risa :) thnxs for dropping by ~ ibu n anak sme2 cantik:)

ashra said...

sukeeeeee...
hehe.nak2 kalu dapat conteng2 cam pengantin.hehe

love said...

hai.... kite pun suka gak berinai...nampak cantik je kan.
hehehe :D

Lulu caldina said...

wah terangnya inai tu, kak... inai ni bagus, kalau letak kat kuku rosak, insya allah oklah kuku tu..

syairahmohdanuar said...

habis dak mia dh conteng2 >.<

Amiizaa2001 said...

comel2...:)

Axie04 said...

rindu nak berinai
dah lama x pakai
hehehehe

CikBulat said...

lawa kaki. pinjam wat sepak org leh? muahahaha

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat