Tuesday, April 12, 2011

Irfan dah setahun!! my superb nephew!!

Salam all bloggers one Malaysia...hehehehe

Aku nak update sikit2 ape yg terjadi weekend hari tu...oh ye...thanks pada semua yg mendoakan kesihatan aku ye...korang memang baik hati...thanks ye...aku harap korang semua sihat2 lah hendaknye

Hari Sabtu aku pi umah mak meraikan hari ulangtahun yg pertama dak irfan yang sangat2 comel dan montel macam aku lah kannn...ekekeke

Ekceli aku masa tu tak bape nak sihat, so tak sempat le aku nak menolong le bagai kat umah mak..aku datang pon dah maghrib kan...aku tolong makan je lah kannnn

Aku takleh nak menghadap blog je neh...kena buat keroje tau kengkawan...nanti kena buang kang..sape nak tanggung anak2 aku 4 org tu..hehehehe takdelah memain je..bos dah balik dari holiday ni kan....takat jeling2 ajelah blog neh;)

 kek ni memang sodappppppppppp...sesodap rega dia ye..hehehe

 adik aku yg perasan tak sudah2 sama ngan budak yg dok belakang tuh

 uihhhhhh...air ni memang peberet no 1 tu...melatopppppp

 kami2 yg dah kebuluran tak sabo nak makan..hehehe

 layan kan ajelah budak sorang neh

 anak bujang ai yg sangat2 manjahhhh

 mak dara dan anak dara...seeeeee!! irfan memang comel gilozzzz

yang ni mak2 daro yg perasan...eh eh adik aku sorang neh..tambah tembun ahhh

coletan dipipi dan bibir mongel dak irfan tu mamarisa yg buat eh..hehehehe

to Zaref Irfan semoga membesar jadi anak yg soleh pada mama zila dan papa jemi...susah wooo mama besalinkan kamu..sampai kena belah perut sampai mama pengsan..alahai sian adik aku neh...pesanan penaja : sok2 dapat anak no 2 kasi ilmu tinggi2 lagi camne nak bfeed baby okehhh


~~adiozz~~

7 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

ni buat saye tak sabar nak ada anak sendiri ni :(

kakchik@ella said...

eh .. adik risa dan risa muka samalah. mesti masa muda dan single dulu muka risa camtu, kan. hihi ..

Ieda Al-Habsyi said...

hehehhe comel montel beteday boy, epy belated bufday! :)

risa said...

hehehe...yuyu..insyaallah ada..tunggu ye..kumpul duit bebanyak;)

risa said...

kakchik..kitorg ni selalu org salah sangka...bila jumpa saye tanya bila habis belajar...bila jumpa adik saye tanya berapa org dah anak..adehhh memang muke serupa..ada entri yg saye letak muka sama tu:)

ieda..thanks dear..bila nak besalin ni sayam?

aizamia3 said...

happy belated besday to irfan..

Hazrina Erin said...

twister memang no 1! happy birthday tuk irfan!^^

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat