Wednesday, June 8, 2011

Jgn beli! buah naga di ikat dgn tulang khinzir

Salam korang semua....
Tengah nak clearkan email sebanyak 3546 yang ado dalam inbox neh...tetiba nampak pasal buah kegemaran aku dan anak2 neh...atoyaiiiiii ngape lah korang kejam sangat nehhhhhhhhhhhh!!! aku ni pi cari kat Sepang sana lah tempat memang org2 melayu yg tanam...kalo beli kat supermarket camno nak tau dia ikat ngan vavi ke idak eh....alalalalalalalala susah betullah derang neh...cuba korang tengok gambau neh...

Kalau ada sapa2 boleh bagi penerangan sila2 lah ye...musykil sungguh ler






 
nampak gayanya lepasni kena tanam buah2an sebelah rumah lah ye...ayarkkk!!
kalau ada lebihan tanah takpelah kan...kalo idak?? nak cucuk tak mana? haishhhh

~~adiozzzzzzzzzzz~~

21 org mintak aku reply komen;P:

PinKy MoMMa said...

mari makan buah ni kt umah pak mertua saya..free je kasi kamu kakakkkk ;)

hehe skali dia hapdet blog..berduyunnnn entry ekekeke

♥Mrs.Eady♥ said...

adesss....:(

Tina Othman said...

gelinya...mmg sahih ke tu tulang tuttttttttt??

waN Mohd Salim said...

hayyyyyyyyy cucuk kat hidung pon bole .. aik baru tengok la buah ni

mas saari said...

ceh! sampai camtu sekali...
takutlah nak beli kat pasaraya lepas ni!

risa said...

pinky!! adik ku!! jauhhhhhhhhhhhh wohoooooooooo sob sob sob

izwa..emmmmmm sunnguh sad kan:(

tina laling!! betul tu memang tulang vavi..adehhhh

wan..sian anakanda..ni buah dragon fruit sedap tau sayammm..pernah makan tak?

Ummi AmnaAmzar said...

baru lepas makan ahad lepas.. peberet anakku ni..adoiii.. betolkah cerita inii?? harap2 hanya fitnah semata2..sbb dh byk mkn buah ni

Nanie said...

apa motif tulang itu diikat kat buah tu??sengaja niat nak penaya org islam yang beli ke???hemmm macam2 skrg

Puan Kutu said...

apa motif nak ikat dgn tulang babi?tak faham ehh..

risa said...

ummi..kami anak beranak pun suke neh..tulah kena hati2 kalau nak beli ni..emmm

nanie...ontahlah akak pon tak paham sebenarnya...saje2 nk takut2 kan kite kot...

puan kutu...kan kan kan tak maham jugak neh

Ila said...

sib baik tak makan buah ni...hehehee

kakchik@ella said...

betul ke tulang khinzir tu?

risa said...

ila...alahai sedap tau buah neh

kakchik..kalau ikutkan gambau tu memang tulang vavi tu kak...tak tau le saye..ni email datang pon dari member..emmmm

Lulu caldina said...

hoh baru tau ni

sesegar said...

wahh? kenapakah beegitu.perlu kah?
takutnya..

aizamia3 said...

itulah, amik.. pulun habis dah habis cuti hadap lappy pulak.. hikhikhik..

lepas ni kita terjah kebun pinky momma tu makan buah naga..

ayu said...

buah feveret ayu ni...eee...teruknyaaaaaa..sampai mcm tu sekali ye..

PinKy MoMMa said...

kak ari tu nak post kan kamu buah salak tapi x de yg masak pulak..nnt ada musim lagi ku post ye kak hehe..encit papa kata dh ada skit..tapi tak bnyak sgt mcm sblum ni ^_^

b a m b a m ' s said...

bahayanyaaa..elok2 buah tuh halal jadi haram dimakan lak..huhuhu

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!

risa said...

lulu...akak pon dapat email neh

sesegar..entah le ape motip derang neh..emm

aiza...jom buat rombongan cik kiah pi umah pinky momma jommmm

Farra Dhelina said...

ishhh.. mujur mil ada tanam si naga ni..tak yah lah sibuk nk membeli..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat