Friday, June 17, 2011

Blogger ni bakal meletop!!! jom like!!

Salam korang semuaaaaaaaaaaaaaaaa

Hamboilahhhh pejam celik, celik pejam dah jemaat balik...dah setengah bulan Jun habis
Korang posa tak bulan Rejab??? agagagagaga ganti pon tak habis lagi eh...haip!!!!!! cepat ganti!!!
Nanti takleh raye okehhhh lalalalalala

Aku nak cerita pasal satu blogger neh aka kakak sayam aku di FB....beliau udah ada fan page okehhh
Diulangi fanpage...meh le sesama kite men "like" fan page beliau...pada sesiapa nak promote blog disana juga amatlah dialu2kan ye....kite kongsi le sesama kite mana yg banyak kongsi sama banyak ye..

Eh...takat berblog dan berkongsi ilmu je ler..bukan berkongsi laki tau!!! hahahahaha takmo2..ai tak rela uuuuuuu somi ai tu ai sorang je punya...sape berani rapat ai beli ubat kat doktor haiwan!!!! hahahaha

Okeh..takmo cerita banyak..hari ni nak pi blogwalking and nak update file ye...lepaih tu baru le nak hapdet entri balik....usb kamera tah pi mana tah..hadoilahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

JANGAN LUPA!!! sila like fan page neh...akak ni kawan2 dia pon dah over limit fb okehhh..page view untuk blog dia pon dah lebih 50k....uihhhhhhhhh jeles tau!!! memang sempoi akak neh..ai suke..korang takkan rasa sunyilah kalau berkawan ngan kakak ni...sangat talkative dan fb tegar sungguh!!!

**Kak...ai bukan bodek u tau..walaupon blog ai tak pemes mana, tapi ai tetap nak kongsi ape2 lah dengan u..kalau setakat sorang dua aje yg like..u jgn marah ai okehh..u marah le ngan jari2 mereka tu..malas beno nak like...ekekekeke


korang sila klik header ni ye...nanti kakaksela amik korang naik jet pejuang pi ke page beliau..terima kasih korang semuaaaaaaaaaaaaaa hanya satu klik aje...thanks!!!!

~~adiozzzzzzzzzzzz~~

18 org mintak aku reply komen;P:

oshin-jamel said...

sy dah like...!!!!!!2-2 blog nie la mmg peberet sy!!!kakak² tersayammmm!!!!heheh!

PinKy MoMMa said...

wah kakak ku dah ada kakak sayang juga hukhukhuk..

kamu pun bakal meletop gak kak lolly molly ku ^_^

Shiela Firdaus said...

adusssss...mak malu! mak malu! sorok muka kat bawah meja boss kejap!!

alaaa yunkkkk...tajuk itu sangat besar ler..seciputtt sangat !!

anyway..kata² itu doa..terima kasih!! muahhhhh!

kakchik@ella said...

dah like dah

hasrul hassan said...

Salam .. memang selalu ke blog saya ni .. memang terbaek la dia sebagai seorang sahabat blogger .. dan insyaAllah .. akan jadi seorang blogger yang baik.

risa said...

oshin...thanks dear..kamu adik yg sangat menyokong..thanks

pinky..sayammmmm kakak ni dah lama akk kenal..selalu ada bila akak perlukan dear..berkenalan le ye ngan kakak tu..best tau!!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

dah like kelmarin lagi dah... hehehe

risa said...

kakakselaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahahah hihihihi
ai like u juta2 lemon le kakak!!!!
malu ape aihhhh geli lahhh:)

kakchik sayammmmmm dah nampak akak like semalam..sayang akak banyak2

en.hasrul..kan kan kan..saye pon suke masuk blog en.hasrul!!

Nurfaizah M Nor said...

I like yang ke 77 tau.... setuju ngan risa, memang seronok kwn ngan sheila ni... bual bicaranya buat kita happy n rasa tenang je...sayang sheila.... n sayang risa jugek!

Tina Othman said...

wah dapat naik jet pejuang yg tak tahan tu hehe

JIJI YU said...

ahaha...meletop dah ke weyh

Isteri Encek Bard said...

terjah kakak sayam ni plak.. hjihihihi

aizamia3 said...

bersedia untuk pakai tali pinggang.. jet nak berlepas.. ada yang tertinggal lagi ke.. hikhikhik..

Puteri Kasih said...

ok kak sayammm..akan saya like nanti :)

Farah Shamsudin said...

saya dah like jugee..:) mmg selalu ke page kak sela nii..

Eja GaNu said...

like jgn dop like ahak!!!

Nour Akmal said...

akak pun meletop gak lah.huhu...

bersama kak Es said...

Sheila firdaus tu rajin berBW..

suka juga blog dia :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat