Monday, June 20, 2011

Monday Blues^-^

Salam senin dan selamat pagi kengkawan

Hari ni terasa malas betul...sangat2 malas..tak macam selalu
So, hari ni i'm wearing all in black..adehhh dah macam org berkabung le pulak
Ini kes malas nak gosok baju ye adik2 dan kakak2

Hari ni kena summit report...ada 3 report kena siapkan by today..
Ada visitors plak dari Kementerian Pertanian...So, sangat2 bz hari ni dan sangat2 malassssssssssssss!!!!
Korang semua macam mana eh??
Harap2 korang semua bersemangatlah nak menjalankan tugas seharian...

Hari ni saye sorang2 kena uruskan dua opis..sebab opis sebelah telah kehilangan kaki dan tangan..
Adoyaiiiii....nak amik mood kejap...nak pi buat ice tea blackcurrent!!

~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzz~~

27 org mintak aku reply komen;P:

♥Mrs.Eady♥ said...

same la malassssss gileeeerrrr...adeess...

Ieda Al-Habsyi said...

betullah kan..monday bluesss...boring... :)

Farah Shamsudin said...

samalah saya kak..monday bluess!

Lulu Caldina said...

semangat my kakak.....

oshin-jamel said...

selamat pagi kak.....kje leklok yer...cian akk sy ..bz....wat lebey air tue..peberet tue..heheh!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

good morning monday kak risa... hehehe
semoga mood yg baik hari ini yer...

Tina Othman said...

takde mood jugak sebab malas nak keja hehe

mas saari said...

rilek kak..jgn stress2 ok!

cik panadol said...

mmg monday blues arini...ni pon baru je masuk opis hahaha...bos dah jeling je mase masuk td...~

Nurfaizah M Nor said...

mornink risa sayamm....
i pun cam takde mood pagi ni....bukan pasal apa, byk kerja nak kasi settle...monthly transaction utk payroll dah kena start buat dah hr ni, nak bawak foreign worker gi klinik lg wat fomema, hisshhhhh bos from thailand dtg plak tu hr ni....tension plak rasanya....jom buat kopi sat!

ashra said...

selamat bermalasan k.risa..
hehe..hari senin pun.
kalu jumaat,mmg rajin dan semangat kan..sbb bukan jumaatnye..tapi sebab weekend nye.keke

zuwaidah said...

nak ambik mood, meh kita bersenam dulu. tarik nafasssssssss hembussssssssssss...ada rasa lega takkkk....
kak zu cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Shiela Firdaus said...

takpe..malas kamu tapi kamu rajin jumpa kat umah saya..sayang ketat mcm kebaya!

risa said...

izwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
jom tido jommmmmmm

ieda..kan kan boring giler aku tau!

farah...monday yg membosankan kan kan

risa said...

lulu sayangggggggg mintak semangat kamu!!!

oshin..ekekeke meh datang keroje sini..hari2 leh buat:)

fizah...mood bz lah dear..alahaii muhsan neh...meh bg akak main dengan sofie meh

tina...hehehehe boleh ke yang? keroje akak melambak2 neh

risa said...

mas..relax le ni dear..grrrr ekekeke

cik panadol..datang lambat eh!! potong gaji!!!!

faizah...dah nak month end ni kan memacam le kena update kan kan kan
alahaiiii...camno nak nolong den pon lebey kurang jerkkkk

Ila said...

selamat bermonday blues..hehehe...

risa said...

ash...selalu takde..selalu monday akak ok jer..ntah nye ahri ni memang spoiled giler lahhhh

kak zueeeeeeeeeeeee...eksen eh..cuti lerr..sok keroje melambak le hahahah

kakakselaaaaaaaaaaaa umah mu wajib ai datang tau

Sunah Sakura said...

saya malassssssssssssssssssss nak wat kejeeeeeeeeeeeeeeee! huwaaaaaaaaaaaaaaaa!

risa said...

yeayyy blues le selalu ye ila..adehhh dak ila ni org mintak link dia mana??

risa said...

sunah sayammmm...jom tido jommmm!!

diana said...

nak buat cemana..
dah nama pun kerja..kan??
terpaksa la hadapi..:)

aizamia3 said...

monday blues.. pepagi dah hadap bau kat hospital..

risa said...

diana...kan kan kan selagi tak tutup mata..keroje keroje keroje..adehhh

aiza..spital??? apekah??

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. kak, Nadh dah terimbau kenangan lalu ni. hee.. kak la punya pasai ni. :P tak caya tengok ni..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/review-911-n-kenangan-911.html

risa said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
terharu nye ai dik oiii
terharu sungguh...dikenali kah blog ku ini??? thanks dear...tenkiu

hasrul hassan said...

Salam.
Time ada visitor je ke baru nampak semua 'rajin' .. heheheehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat