Tuesday, June 14, 2011

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

Salam korang semuaaaaaaa.

Udah makan ke?? aku hari ni makan ikan keli goreng rangup aihhh cicah sambal belacan and sayur2an..
gambo?? takdo lah sobab musabab..kebuluran..lalalalal
Hari ni aku takmo menghapdet kisah2 luka dan duka san suka ke hape kejadahnye...
Hari ni aku nak join semua GA2 ke hape ke mana yg aku nampak lah...

Ni GA pertama aku nak join...KAK ES berkomplot ngan NESLO ni aka jiji ...emmm kak es rajin komen neh...si jiji pon sama..tapi jiji dah lama tak jenguk blog aku..sedeyyyy:(



Syarat2 nak join ada kat bawah ni ye...korang klik le mana2 yg patut....
1) Buat satu entry dan letak banner Giveaway tu (udah bukkk)
2) Tajuk entry : GIVEAWAY KAK ES & NESLOO (udah)
3) Follow lah blog Kak Es ni
     dan NESLOO kat SINI  ------> senang nanti korang nak tahu perkembangan terkini kot2 la hadiah beranak pinak ke, hape ke kaannnn. (dah lama follow kome2 berdua)
4) LIKE FB pihak penaja kitaorang kat SINI  


**jom semua meriahkan GA neh

~~adiozzzzzzzzzzzz~~

8 org mintak aku reply komen;P:

bersama kak Es said...

jiji tak jenguuukkk???
nnti kak es pakse dia jenguk sini ek..
jgn sedih2

risa terlupe letak nama FB lisa kat komen kak Es . jap gi letak ek

Lulu Caldina said...

benci!! nak join tp takde FB

Ieda Al-Habsyi said...

hehehhe! ieda pon join gak, good luck :)

risa said...

ekekeke..ye ke kak es?? okehhh ai letak sekarang!! hehehe

alololo lulu sayammm buat lah satu..adoiii senan akak nak kaco:)

ieda...lalala thanks laling:)

kakchik@ella said...

gd luck, risa.

PinKy MoMMa said...

all da best kakak..fuh fuh kasi la kakak ai menang ;)

JIJI YU said...

ni si jiji dah jengok ni..follow terus..ahahaha....soli2 le kak..jgn tacim2..ehhee

risa said...

kak chik!!!! thanks sayammm

pinky dolly sayam kuh..hehehe
susah akak nak menang adoyaiii

jiji...ekekeke baru nak merajuk 444465555444 hari lalalalala
seb baik datang jenguk tau!!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat