Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Salam korangggggggggggg...

Nak kembalikan mood ni kena lah berblog walking...aku nak join again and again my sifu neh. Blog sape yg aku rasa nak hack eh??

macam biasalah kengkawan korang pi klik header kalo nak join eh

Okehhhhhhhhhhhh kat sini aku nak bgtau le aku teringin sangat nak hack blog budak sorang ni...nak tau sape ke? ce teka ce teka........aku geram aihhhh
budak ni payah benau nak makan nasihat
agak2 kalau aku bagi dia nasi basuh ngan air zam2 boleh baik tak???
suke benau bab2 lucah neh dah macam kumpulan sepah plak
walau macam mana pon aku terhibur lah..bebudak muda lah katakan:P
hahahahaha jangan marah lah dear...
akak memang suke mengusik ko kannnn
maklumlah hati payau..erksss ada terasa ke???
sebenarnya kan kan kan korang jgn le gelak okehhhhhhh
aku baru ada mood neh...tapi nak bgtau gak le
lantak korang le kalau nak gelakkkk...aku sebenarnya bukan tau ponnn
aku tak tau nak hack blog?? dan ngape plak kena hack???
gula2 hacks aku tau lahhhh
hahahahahaha...okehhhhhhhh pi sambung gelak
budak yg aku bgtau tu adalah dak ni haaaaaaaaaaaaa
budak perasan lebih hensom dari sifu aku tu kannnnn

**sorilah adikkksss tetiba teringat dak yana tadi post gambau ekau masa dah tua esok..seb baik akak tak pandai edit..kalau idak nak try jugak jadikan muka encem tu ke 30thn akan datang...lalalalala


~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~

27 org mintak aku reply komen;P:

waN Mohd Salim said...

nak hack blog mak bole?

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

yup lucah memanjang je dia k.risa..ades =.="

mas saari said...

hack kak jangan tak hack...
pastu bagi ujang tu gula2 hack byk sikit supaya dia tak lucah lagi! hehehehee

PinKy MoMMa said...

hahaha hack je budak kuat kentut tu kak..eh dah kawin ni kurang kentut kot huhuhu ;p

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

zuwaidah said...

dah kawin ler lagi kuat kentut kakakakakkaka....mana leh kurang kentut tu...asal bangun pagi je...mesti lepas bom dulu

fRaMe+LenSeS said...

mai tgk ja. kak risa geng. taleh hack belog kak.. hehehe. :)

Sunah Sakura said...

hahahhahaha~ ujang kene!

Ujang9897 said...

hahaha..kejam2...


sian saya

risa said...

wan..hamboi anakanda nak menderhaka eh..

Cik ida...sape tak kenal ben kan..semua org admire beliau kan kan

ledibet..hehehe lucah yg kelakar ekceli

risa said...

mas sayam...bg hacks eh...sian nanti adik akk siyana tu...terpaksa cium org mulut bau hacks..ekekek

risa said...

pinky adik dolly kuhhh sama je akk nengoknya
makin menjadik2 adalah...huhuhu

risa said...

cumu..nanti ai terjah ye

kak zue udah tentulah kannnn lega tau kalau dapat
buang angin lalalala

nadh...kite geng kan kan kan pink plus ijo lawo gaks...lalalala

sunah laling...sesekali usik dak ujang best kan kan

risa said...

alolololo ujangggg akk sayang kamu pasal tu akak nak hack...kan sama je bunyik macam kite visit ye tak????

hamzah ian said...

kami benci ujang..

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

risa said...

solo..saye sayang blog kamu lah

hamzah ian...ko bukan rakan sebahat ujang eh...ekekeke

JIJI YU said...

ujang boroi tu ke..

aizamia3 said...

hikhikhik.. tak dapat hack pun takpelah.. tapi bila bukak belog dak ujang kuconteng-conteng muka dia.. hahaha..

PinKy MoMMa said...

kakak lolly kamu mana ari ni?
senyap je...bz ke? ke mood lom mari..

jgn la menyepiiiiiii!

cikmemy said...

nak hack blog akak boleh?hehehehe



jangan hack kak...saye cadang akak piat2 jek telinga dia..baru padan muke..huehuhu

Lulu Caldina said...

my kakak, lulu dah releasekan GA tu..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/giveaway-love-to-look-gorjes.html

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

liyana said...

hack jgn tak hack..hehe

BeloG MTT said...

Hack sis jangan tak hack dia kuat kentot..HEHE =.=

A retarded kitty said...

hack jangan tak hack
hahaha
kidding

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat