Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Salam again korammmm...

Tadi GA kak es dan neslo...ni segmen plak hehehehe



sape2 nak join sila klik gambo kat atas ni ye...nanti ada komuter datang jemput..erkss

okehhh ni dia blog2 menjadi pilihan hati aku...ekceli aku ada 3bloglist kat sebelah nun tu..
semua tu memang selalu aku jenguk...aku sayang derang semua tu...tapi sifu suruh listkan 5 aje ye bukan 50 kalo 50 memang aku senang hati je nak masukkan...alalalala
mereka yg selalu ada dalam hati ku ialahhhhhhhhhhh
taraaaaaaaaaaaaa ini dia
my adik lulu lala lili - ekekeke sebab musabab semua berita ada woooooo:)
my kakak sela lalalalala - hahahaha sebab kakak ni facebook tegar..status dia memang buat ku senyum selalu
my adik sayam yg memang kaki skodeng - erksss aku suka baca blog dia ni walaupon kengkadang bahasa tu agak2 kurang ajar sikit...ekekeke tapi dia jujur dan berterus terang:)
my adik fahrain yg sentiasa menginsafkan diriku - banyak pengetahuan mengenai kekurangan kite sebagai org islam kat dalam belog adik neh...aku make sure setiap hari akan masuk sini
my adik sayam dolly molly pinky minky - suke masuk belog adik ni sebab entahlah ye..macam ada magnet plak aku ngan dia ni lately..kalau tak masuk rindu woooooooooooooo..hehehe

oklah tu...sebenarnya lebih dari 50blog satu hari aku jenguk...nak senaraikan tu kang kena cepuk plak ngan sifu kan...ekekeke itulah saje...sekian dari blog saye....

~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzzzz~~

22 org mintak aku reply komen;P:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhh! fahrinn! kena terus skodeng ni!

Lulu Caldina said...

lulu baru nak join segmen ni, my kakak dah mendahului.... :)

risa said...

aiyohhhhhhh adik kakak si yuyu udah datang!!! uihhhh sayang kamoooo

lulu dear...hehehe saje je neh..mengantuk!!

Shiela Firdaus said...

thanks sayang....u selalu bawak nama ai g mana pon. alang kakak u ni tak punye banyak masa yang banyak nak menyinggah !! tapi jangan tak tau..blog u hari² ai masuk!!

kekekeke..facebook tegar kannnn..takleh buat apa..umpama irama dan lagu!

love uuuu!

risa said...

kakakselaaaaaaaaaaa...kamu sentiasa ada dalam hati..sentiasa ada depan mata..sentiasa mengusik jiwa..kan kak kannnnnn
takpe...saye tau batasan berkawan dengan org2 popular neh..hehehe

Isteri Encek Bard said...

WAHHH BEST NIE.. SEMUA BLOG PILIHAN KAK RISA BEST.. BLOG AKAK PUN BEST GAK

Ujang9897 said...

uik...hihi

malu2...=) kena tapis tulisa lps ni..=0


tq kak

risa said...

IEB...sayammm kamu pon akak jenguk selalu tau..masuk list kat sebelah tu lama dahhhhhh:)

ujang...ekekeke takpe2 darah mudo lah katakan..akak ni dah kertu..lalalala

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-5-blog-pilihan-hati.html

risa said...

lulu sayangggggggggg..thanks ye dear:)

Shiela Firdaus said...

hopefully ada di hati kamu sampai bila² ♥

risa said...

insyaallah kak..kasih sayang saye susah nak ditumbangkan..lagi2 dapat kakak macam kamu!!

♥Mrs.Eady♥ said...

kau tetap dihatiku kaaaaaaaak! :)

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

risa said...

mrs.edy...izwaaaaaaaaaaaaaa
akak pon selalu ingat kamu le sayanggggg...keep in touch ye dear:)

soly..thanks for coming my dear:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope satu hari anti blog saya lak jadi blog pilihan akak kn :)

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

risa said...

alololo taufiq pon selalu akak jenguk tau:)

solo sayam...adik dah ada dalam bloglist akak lama dah...hari2 pon masuk and komen kan kan;)

aizamia3 said...

ai pun belum hapdet bloglist ai lagi.. nak buat kat umah asyik kena ganggu..

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

mehh le singgah :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat