Monday, June 20, 2011

Video Terhangat Abad Ini**wink wink

Salam korang...ekekeke

Tetiba banyak entri plak hari ni...lalalalala
Korang suke eh masuk blog aku??? wahhhhhhhhh entri aku takde yg lucah weh..takde manafaat pon korang baca...pi tekan pangkah pi!! aku halau neh...shuhhhhhhhhh shuhhhhhhhhhhhh ekekeke
Sayang korang lahhhhhhhhhhhhhhh sape yg masuk dan baca entri aku neh..aku hanya boleh mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan korang je lah ye..

Kalau korang menyampah tu..aku mintak ampun ler..mintak mahap bebanyakkkk...aku tak pandai nak menulis ni walaupon aku suke menulis...cakar2 ayam je bak kata ieda al habsyi tuh:)

Aku nak tunjukkan korang video neh...meh le layannnn sekejap jeeeeeee tak sampai 30sec ponnnnnn

video

jangan marah noooooooooooooooo...ini budak memang menyejukkan hati daku:)
~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzz~~

17 org mintak aku reply komen;P:

Lulu Caldina said...

weee so sweet... dah anak gini cute, lagii lah my kakak kan.. *wink

cik panadol said...

alololo....comey nye mia...:)

waN Mohd Salim said...

like it mama saayang ,,

Isteri Encek Bard said...

syomellllll

risa said...

lulu...ayohhhhh mama dia debab kebabommmmmm...ekekeke

cik panadol...ekekeke budak becok tu

wan..mama sayang???? erksss terharunye sob sob sob:)

aizamia3 said...

comeinye... nak jumpa.. nak jumpa..

Lulu Caldina said...

debab tu tak penting, yang penting suara cute mia tu mesti turun dari ibu kan kan...ekeke

mas saari said...

alalala...sweetnya dia!
sejuk perut akak ngandung..

Puanbee2 said...

wee slow tk dengar dia ckp apo ..

selamat dtg ke kelab KSRS

ni buat tugasan pertama kita yer

http://puanbee.com/aktiviti-kelab-ksrs-pertama/

Nour Akmal said...

mmg terhangat lh kak..huhu..
anak akak ye?

ayu said...

syoknyaaa diaa..alalaalaaaaa

Ila said...

wah,pandai nyanyi ek..mesti macam mak dia ni

hasrul hassan said...

Salam .. uhh saya pun tak reti nak buat video .. lagi2 nak upload2 ni .. huhuhu ... :)

Erkk alamak .. kena halau aaaa ..

alexa yussida said...

yeayyy akak doakan kite.aminnnnnnn:) cuteeenyeeee

ashra said...

wee wit..kiutnye mia.geram!

Sunah Sakura said...

cumilnyeeeeeeeeeeeee beliau! tolong cubit pipi dia untuk saya eks~ :D

PinKy MoMMa said...

miaaaaaaa...meh duduk ngan aunty..
aunty x de gegirl nih hukhukhuk

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat