Friday, June 3, 2011

You Saka...Pegi Main Jauh Jauh

Salam semua...salam pagi jumaat yg barokah...

Malam tadi korang tengok tak cerita seram terbaru kat tv3...ekekekeke
Gelak bahak2 aku nengok citer ni malam tadi...memang tak seram langsung...MEMANG BESTT!! terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....bakal mendudukkan diri pada malam jemaat seterusnya...

Nia, seorang setiausaha sebuah syarikat yang berjaya, percaya dia mempunyai penjaga keturunan yang merupakan seorang Puteri dari dunia halus bernama Puteri Jarum Permata. Nia perlukan kehadiran tuan puteri untuk melindunginya dari gangguan Gelam, saka yang mendampingi ibunya selama ini. Rosrita, ibu Nia sering nazak dan akan sihat semula. Walau nia sering menyeru tuan puteri agar datang, tuan puteri tidak pernah muncul malah obsesi Nia pada tuan puteri ditertawakan oleh orang-orang disekelilingnya.


yang jadi nia tu iera shaziera...memang best le dia jadi pelakon..syiok masa tengok dia halau saka yg nak masuk badan dia tu...dia punya sepupu edrus lakonan nabil...hahahaha nabil kann korang paham2 je ler..adehhhh dia suka cari hantu tapi bila jumpa hantu dia lari plak....ekekekeke

Korang kena tengok tau!!!! memang beshhhhhhhhhhhh lawak okehhhhhh huahuahua kat bawah ni ada video promo dia..korang leh tengok kat tonton.com eh...





~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~

20 org mintak aku reply komen;P:

waN Mohd Salim said...

hehehee lawak la mama

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

hehehe..suke gitu2 je kak risa..mesti kelaka kan..dah namenye nabil..heheheh

♥Mrs.Eady♥ said...

best ke?pkl berape?tv ape?hari ape?

risa said...

wan...aka anakanda sayammmm amenda yg kelako tu haishhhh

ibu darwisy...sangat2 kelakar okehhh..kena tengok tau!!! mesti!

izwa...malam jemaat...kol 9.30 kat tv3 sayammm...malam tadi..memang sangat2 beshhh..bebudak pon siap trbahak2 ketawa

CutieIntan said...

semalam tengok juga...tergelak ak tengok cerita komedi seram macam ni...best pulak walaupun sedikit merepek

Ujang9897 said...

pulak...hehe..nk nora elena jer

Farah Shamsudin said...

best ke? farah tak tengok..

Ieda Al-Habsyi said...

hahhaha semalam ada tgk kejap memang lawak, next week leh tgk lagi :)

risa said...

intan..hehehe bolehlah tengok kalau nak release tension kan kan...

ujang...nora eh...yelah org baru2 kawin memang le suke kan kan kan

farah...best tau..kena tengok

risa said...

ieda....kan kan kan next week kena tengok:)

nik said...

memang lawak..every week kena tengok nih :)

ashra said...

alamak..saya lupa da tukar citer baru.
smalam ngam2 kul 9.30,trus je tukar cenel sbb duk ingat citer eja tu.

cam bes la plak..kalu seram kelakar,nak gak layan.hehe

oshin-jamel said...

mmg kelakar gler cter nie..terbahak² st tgk cter nie smlm..mmg pecah perut la!!hehehhe!!!

GreenAppleKu.com said...

salam perkenalan dari follower no. 863...
memang lawak dan tak seram pun..

Tina Othman said...

alaaaaa udah terlepas, smlm kuar beli brg, minggu dpn nak tgk lah

risa said...

nik...lawak kan kan kan

ash...ekekeke takut ngan eja eh..next week tengok eh..best tau!!

risa said...

oshin...tul kan, memang lawak sungguh!!!

greenapple...hehehe saye tak suke epal hijau..masammm hehehe salam perkenalan..thanks ye

tina...pi tengok kat tonton.com dear..ada je tu:)

aizamia3 said...

nampak menarik.. nak kena set reminder utk minggu depan, kalau tak harus layan kartun channel ceria.. hikhikhik..

kemboja said...

lawak jer citer tuh.. huhu nampak hantu skali tape x bubuh dlm kamera.. uwaa hehe

PinKy MoMMa said...

si ujang tak abis2 nora elena..perasan nak jadi seth tan ler..

kakakkkk lollyku..ku rindu kamu!
pulang la cepatttt..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat