Thursday, June 23, 2011

" Wacana Entri Pertama Ku"

Salam dan selamat petang...

Nak join segmen pakcik wacana plaks hehehehe ..Aku suka bab2 flashback neh
Okeh memula sila letak header beliau lah kannnnn


okehhhhhhhhhhhhh mempersembahkannnnnnnnnnnnnnnnn entri pertama ku di tahun 2009 pada 21hb April...lalalalalala kesian betul lah...ekekeke malu woooooooooooo korang jangan gelak eh..ni aku copy paste je lah ye ye ye ...sila baca jgn malu2 ye...adehhhh

Everything Simple in my Life

nur qis damia (4th child) d.o.b:010109
me and superb hubby in the world (En.Muhd Hasram Bin Haji Giman)
my 3rd child (lovely prince charming) RAID MIFZAL 300302
my 2nd beautiful princess NURIN HAZMIN (26/11/98)
my sweetie princess NURAIN SHAIERA 280696

aku adalah mama kepada 4 org cahaya mata..
isteri kepada Muhd Hasram dan anak kepada Hj.Sernusi
aku ni lahir pada tahun 1976 tahun naga ikut kalendar cine..
emmm...hobi den ni komen org..
hahaha..sekarang ni le masa korang sume nak komen den plak
sekolah dulu kat sekolah kebangsaan seri cheeding..murid terpandai that time
dapat scholarship dari BALKIS...tak tau le persatuan ni ujud lagi ke idak..
sambung sekolah kat SAMTAR...pastu hehehe

~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~

15 org mintak aku reply komen;P:

waN Mohd Salim said...

pinjam speak jap .. nak pi dating la mak

Lulu Caldina said...

:)nak komen apa my kakak?
ok lah tu, syukur keluarga bahagia..
dan semoga bahagia selama-lamanya...

Tina Othman said...

kak, mia lahir 1/1 normal ke akak pilih tarikh tu?? cantik benor tarikh nya, tiap kali besday dia semua org cuti hehe

Sunah Sakura said...

ok la tuuu~ hehehe... saya entri pertama review buku kot... hahahha

fazilzura said...

imbas kenangannnn

mas saari said...

biasanya entri pertama mesti pengenalan diri kita dan keluarga kan?

JIJI YU said...

nak merisik leh tak..

risa said...

wan..belajau pandai2 nanti mama belikan spek guess yoooo...

Lulu...sayangggg tak perlu kata ape2 senyummmmm
semoga kamu bahgia selalu dear

risa said...

tina sayangggg...ha'ah tarikh tu akk yg mintak..alhamdulillah lepas induce keluarlah dak mia....kalau tak krismas tapi tak best plak..hehehe

risa said...

sunah...hehehe best jugak review buku..bebudak sekolah lah katanya..kannnn

aizamia3 said...

sekarang dah jadi anak dara dah dorang kan kak.. ;)

Nour Akmal said...

sy join jgk segmen ni..
ni kira entri pengenalan akak lh ek..=) tentang family..

mr.curly said...

wahhh..memori kenangan terindah ni..hehe

liyana said...

wah..happy family..
comey anak2 akak..
semoga bahagia=)

BiNtaNg HaTi said...

wahhh...nice intro, siap lengkap gambar seluruh family lagi...hepy family...:)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat