Thursday, June 30, 2011

Jom Reka Dialog

Salam semuaaaaaaaaaa

Sebelum tu aku nak gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duluuuuuuuuuuu
wohooooooooooooooo sakit jiwa raga aku..macam2 aku cuba neh...sekarang makai IE...tadi pagi makai google chrome boleh lepas tu takleh...sekali kata suruh delete cookies le bagai takleh jugakkkkkkkkkkkk....

Sori sifu...terbebel japs...gara2 your segmen lah ni tau!! ai kan suke segmen dialog2 neh...lalalalala
ready guys!!! sila klik header kalau nak kapal selam amik korang lahhhhhhhhhhhhhh

  
pesanan pada sifu...kalau berjaya publish yg ni memang u ada bela hantu lah..erksss!!! penat dari tadi try tak boleh2 okehhhhhhhhhhhhhhhh



image

isteri: ABANGG!!!! ngape mulut bau musyuk beno?????????? ai tak suke lah!!!! jangan cium okehh.....jangan nganga besor2!!! mencikkkkkkkkkkkkkkk

suami: Sayang oiiiii (sambil nganga molot!!) ape pulak busuk2 ni..u tak tau ke mulut busuk ni yang bagi rezeki...ai kan penceramah!!! satu hari tak makan tak minum!!! asik becakap jerkkkk!!! mestilah busuk!! u tak kesian ngan ai ke????????? huh

isteri: alolololo pasal tu musyuk eh..u tak makan ke? alaaaaaaaaaaaaa siannya..sorilah bangggg...ai stress hari ni sebab banyak keroje:)

suami: tulahhhhh bila dah lama kawin ni semua busuk je...meh peluk cepat!! mintak ampun!!!

isteri: okeh2 meh ai peluk..sori eh...mmuuaaaaahhhhhhhh

image 



**moral cerita diatas...jgn belum kawin je semua wangi okeh...dah kawin pon kena bagi semua wangi...tak kire lelaki ke perempuan ke..semua kena jaga penampilan diri...alalalalalala tiru macam sayaaaaaaaaaaaaaa...hahahahaha

~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~~

6 org mintak aku reply komen;P:

aizamia3 said...

k.risa.. ya ai sokong.. biar wangi lagi bertambah suka dan berahi.. ops.. tergatal lak jariku ini..

MEL HASLINA AMIR said...

moral of the sory:rajin2 ler gosok gigi :D,,

sy pun join segmen ni,,saje2,nk release tension..ahakssss

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Ramai yang buat pasal bau musuk mult jugak kan..??
tapi okay..

Sunah Sakura said...

orang lom kawen takleh join ni sebab tak tau cane masa kawen gaduh2 lepas tu baik sekelip mata..hahahah

Nour Akmal said...

pandai nya kak risa buat skrip pndk..
ade permulaan n kesudahan yg baik..=)
menarik lah kak..=)

BeloG MTT said...

Hahaha mulut bushukk jadi hal.. :D

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat