Friday, June 3, 2011

Selamat Tinggal semua...lalalala

Salam dan selamat petang yg sangat2 damaiiiiiiiiiiiiii

Wohooooooooooooooo...keroje tak siap lagikkk...tinggal satu jam je nak balik...peh tu nak babai je opis..
nak babai internet...nak babai blog....erksss
Boleh ke aku nak tinggalkan duni IT neh...ellehhhhh ko berangan jelah risa kannnnn
Aku dah ada plan sepanjang 4hari cuti neh....sabtu nak attend wedding kawan sekolah...
Peh tu somi plak mengajak aku pi attend operator2 dia nak kawen..adehhh malas nak ikut!!

Peh tu aku nak bawa anak2 pi mandi manda kat Corus Paradise...jenjalan cuti sekolah ni kannnnn
Nak release tension bebudak dan mak pak budak2 ye....lalalalla tak jadi pi eagle ranch tu sebab penuh!!!
So, seb baik dapat guna kad vacation asben tu..boleh le jenjalan ke Corus Paradise...jadilah, janji bawa bebudak jenjalan...

Korang semua jaga diri eh...jangan nakal2 ye...sape2 yg datang menjenguk tu terima kasih lah banyak2..
aku tak buat lah entri dua tiga hari ni..kalau rajin aku buat lah..kalau idak aku nak hadap muka anak2 aku puas2..tapi yg pasti dan lebihnya tu pada ayah dia lah kannn...wakakakkaka

Okeh korang....jumpa lagi eh...sayang korang semua!!!!!mmmuuaahhhhhhhh

tak sabo nak menerjunkan diri kat sini...yippieeeeeeeeeeeee

 ~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~

30 org mintak aku reply komen;P:

♥Mrs.Eady♥ said...

yuhuuuuuuuuuuuu...selamat bercuti kak!!

corus paradise mmg best gilak!! :)

Norazrani Maamin said...

selamat bercuti kak..hehehe

Lulu caldina said...

my kakak.................
nak ikut....

chreeztina arissa said...

cuti ek kak? alalala jelesi. eh den pon cutik gak.. senin jer. sok nak pi penang.. yeyehhhh..

oshin-jamel said...

selamat bercuti kak!!!jgn lupekan sy..hehehhehe!!!!!

IDAZS said...

nak ikuttttttttttttttttttttttt!!!

aizamia3 said...

best.. best..
ai pulak tengah menghitung hari.. ada lagi 5 hari dari sekarang..

kemboja said...

wah bestnyer yer kak.. jenjalan.. papepon take care yer kak..

Shiela Firdaus said...

sila bawak balik ole² utk saya~!!

Mama Kyra said...

bestnya...suka view kt dpn hotel ni..cantik...

risa said...

mrs edy...thanks izwa cayangggg

azra...tenkiu tenkiuuuuuuuuuu

risa said...

lulu cayanggggggggg...jom le, kat pd je dekat dengan umah akak neh

ariss...penang???? weeee belikan jeruk okehhh

oshinnnnn...kamu sentiasa dalam hati:)

risa said...

aiza...weee nak pi mana tu?? lalalala

ida...moh le kite..akak memang nak sangat jumpa ida...dah lama tak jumpa kan kan kan

risa said...

kemboja...sue, thanks my dear..u take care too ya!!

kakaksela sayang...okehhhhh

mama kyra...eja cantik kann...dedulu akak pegi tak cantik macam ni:)

| cik azeya | said...

wowowo. jeles2. hehe.

epi olidayyy. take care kak. (:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh bestnya cuti cuti Malaysia hehe

Nour Akmal said...

bestnye g bercuti..=)

PinKy MoMMa said...

kakakkkkkkkk pergi bercuti rupanyerr!
aduhh nak ikut terjun skali leh tak ;D

fridge magnetttt 1 ahahaha (sgt tidak malu!)

aizamia3 said...

cepatlah kak update pasal percutian itu..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

selamat bercuti akk saymmm

zuwaidah said...

dalam diam2 dah ke sana yeeeeee....patut tak nampak!!!

Mohamadazhan hjDesa said...

selamat bercuti=)

persinggahn pertama ke sini.hehe

Lulu caldina said...

Adeh, lamanya...
wuwuwu

risa said...

cik azeya..thanks dear...dah balik neh

mak dara...hehehe biasalah layan anak2 kan:)

risa said...

KIC sayammmmmmmmm thanks dear:)

risa said...

pinky dolly ku sayammmm...suke eh fm tuh...akak tak sempat beli ape2 lah sayam...adehhhh

aiza...hehehe nanti2 eh..mood lemau

ibu darwisy...thank u sayam kuh

risa said...

kak zue..lama tak nampak!!! huhuhu

mohamadazhan...thanks for coming dear:)

risa said...

lulu cayangggggggggggggg...akak dah balik neh:)

Lulu caldina said...

yeah..my kakak dah ada.. :)

ayu said...

kak risa,

semalam berapa ekkk..hehee..sibuk je nak tauuu..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat